2777
2789
عنوان

سریال احضار

334 بازدید | 17 پست

سلام دخترا . من سریال احضار رو کامل ندیدم.فقط چندتا قسمت جزئی ازش دیدم . ممنون میشم کسانی که دیدن یه خلاصه بهم بگن   

به کسانی که به شما حسودی میکنند احترام بگذارید . آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهترین هستید  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مایده و زهره فامیلن بعد محسن کامرانی با مایده رفیق بوده مایده میگه نه میجهه میره سمت زهره بعد میره دنبالشون شمال میفته ته دره به خاک میره هیچی بعدش از طریف ی فالگیره هی روحش میاد با اینا فک میرنه البته کارشناسان بالا مرتبه میگن روح کامرانی نیست شیطانه در قالب روح میاد

تامام

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

مایده و زهره فامیلن بعد محسن کامرانی با مایده رفیق بوده مایده میگه نه میجهه میره سمت زهره بعد میره د ...

تو فیلم مشخص شده که این شیطانه؟؟؟ یا هنوز نه؟

به کسانی که به شما حسودی میکنند احترام بگذارید . آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهترین هستید  
مایده و زهره فامیلن بعد محسن کامرانی با مایده رفیق بوده مایده میگه نه میجهه میره سمت زهره بعد میره د ...

اینکه دیدم شکیبا و سوسن میگفتن که مائده کامرانی رو کشته درسته؟

اینکه دیدم شکیبا و سوسن میگفتن که مائده کامرانی رو کشته درسته؟

کامرانی با ماشین دنبالشون بود مایده از لج هی تند میرفت کامرانی هم تند میروند تا اینکه افتاد تو دره

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

حالاواقعامائده تومرگش مقصربوده من اون قسمتش وندیدم

نه خودش مقصر بود 

سرقت بیجا گرفت رفت ته دره

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

لعنتی ترسناک نیستا اما من میترسم واقعا خجالت میکشم من چه فیلمای ترسناکی دیدم اخ نگفتم بعد الان التماس شوهرم میکنم تا احضار شروع بشه برگردیا من میترسم

همتای مامانم بودم❤