2777
2789
عنوان

دم اذانه😥بیاین براهم دعا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 43 پست
انشالله قبلی و بعدی حاجت رواشن واسه منم دعا کنین این ماه مادر شدم مادر بودنو حس کنم  دیگه فقط ...

انشالله خدا یک بچه سالم و زیبا و صالح بذاره بغلت...ب حق امام رضا

میگن امام رضا حاجت میده برای بچه...امام رضا رو ب جان جوادش قسم بده

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا حاجت همهتون رو بده به حق بزرگیش برای منم دعا کنید دارم با گریه مینویسم دیگه خسته شدم تو رو خدا ب ...

انشالله حاجت روا شی بیای تاپیکشو بزنی بالاخره من ب ارزوهام رسیدم🤤

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

انشاءالله  همتون ب آرزوهاتون برسید 

امضا خدا پای تک تک رویاهایتان 

میشه دعاکنید عشقم خوب بشه کرونا گرفته تو شهر غریب تنها دلم براش اتیش گرفته😭😭😭

تنیا ترین تنیا منم دلم تنگه ولی خنم 🥀🥀🥀
لطفا واسه منم دعا کنید مادر شم

ایشالا ایشالا امام رضا رو ب جان جوادش قسم بده خیلی حاجت میده

برامنم دعا کنید ان شاء الله مشکلم حل شه دارم دق میکنم 

خدا به همه تون کمک کنه حاجتتون رواشه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
آره توروخدا دعا کنین شوهر منم از خر شیطون بیاد پایین بام آشتی کنه😞

ایشالا یبار دیگه از نو زندگیتونو شروع کنی تا اخر عمر کنار هم خوشبخت باشین 

دعا کن من رو هم😥

دعا کنین برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) 

سلامتی خودم و خانوادم و همه مسلمونا و رفع بلایا از سر هممون 

فردا جایی باید برم موفق باشم

دو حاجت مهم دارم برآورده بشن

برای حاجت روایی همتون صلوات می فرستم و لایک می کنم

انشاءالله نفر بعدی هم حاجت روا شه

انشالله خدا یک بچه سالم و زیبا و صالح بذاره بغلت...ب حق امام رضا میگن امام رضا حاجت میده برای بچه.. ...

خیلی قسم دادم به خواهرشم قسمش دادم

فعلا که نشده

۱۴ این ماه تولد شوهرم بود خیلی دوسداشتم کادو تولدش بی بی چک مثبت باشه

وقتایی ک تو خواب میبینم حاملم همش باخودم میگم بزار علی رو ببینم بهش بگم دیدی منم بچه دار شدم

بازم بیدار میشم

ای کاش حداقل بیدار نشم دیگه

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
برامنم دعا کنید ان شاء الله مشکلم حل شه دارم دق میکنم  خدا به همه تون کمک کنه حاجتتون رواشه

ایشالا حاجت روا شی بیای تاپیکشو بزنی ک ب ارزوت رسیدی

منم دعا کن

خیلی قسم دادم به خواهرشم قسمش دادم فعلا که نشده ۱۴ این ماه تولد شوهرم بود خیلی دوسداشتم کادو تولدش ...

خدا نکنه عزیزم

من ب دلم افتاده ب زودی باردار میشی نمیدونم چرا اصلا...پسر هم ب دلم افتاده

ایشالا حاجت روا شی بیای تاپیکشو بزنی ک ب ارزوت رسیدی منم دعا کن

ان شاء الله خیلی گرفتارم خدا برا هیچ کس پیش نیاره

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
دعا کنین برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج)  سلامتی خودم و خانوادم و همه مسلمونا و رفع بلایا از ...

انشالله همه چی خوب پیش میره