2777
2789

من وشوهرم درست ی هفته هس سر خیانتاش سر دروغاش سر کتکاش سر حرفای خواهر مادرش باهم قهر کردیم ونیومد منو از خونه پدرم ببره .دیروز صبح ما باغ بودیم شوهرم اومد دخترمو ببینه عموهام اونجا بودن شروع کرد ب پدرم فحش دادن ک بی شرررف تو زندگی منو بهم زدی اَشغال بیچاره بابامم هیچی نگف ولی بعدش ک این رف دیدم خیلی ناراحته زنگ زد ب پدرش شوهرم گوشی پدرشو برداشت بابام گف چرا اونجوری گفتی شروع کرد قسم خوردن ک چرا دروغ میگی من کی بهت فحش دادم درحالی ک همه شنیدن بابام میگف الان میام اونجا اونم میگف میام اونجا دعوابشه بابام گف ن من میام خلاصه ما پاشدیم رفتیم اونجا مامانم هرچی دهنش اومد گف چون واقعا خستمون کرده بود گف این بی تربیت چیه تربیت کردین غلط میکنه دخترمو میزنه میبره کوه میگه الان دفنت میکنم اینجا خلاصه شوهرمم اومد دعوا بیشتر شد مامانم میگف شوهرم میگف بهم فحش میدادن بعدش برادر شوهرام وجاریم اومدن بعد یکی از برادرصوهرام حمله کرد سمت مامانم من رفتم گفتم نبینم ب مامانم فحش بدیا برگشت گف کثافت آشغال گفتم خودتی کلی فحش داد میخاس منو بزنه مادرشوهرمم طرف اونو میگرف حمله کردن بمن خلاصه اومد اون یکی برادرشوهرم جدامون کرد برادرشوهرم گف ب شوهرم تو غلط میکنی خیانت میکنی غلط میکنی میزنیش بعد مامانم گف خواهرت چرا این حرفا رو ب دخترم زده شوهرم میگف خوب کرده خواهرمه برادرشوهرم گف گوه خورده با دهنش این حرفارو زده اخه ب زن اونم حرف زده مادرشوهرم بلند شد داد میزد خوب کرده گفته من گفتم بگه خوب کرده ریده تو دهنت بمن میگف گمشو از اینجا بروووو بیرون تو زن نمیشی بعد ب شوهرم جیغ میکشید ک غیرت نداری اینو نگهداشتی منم پاشدم کیفمو برداشتم شوهرم دادو بیداد ک بشین منم اونقد با کیف زدم رو شوهرم 😔بعدمادرشوهرم  پاشد چاقو رو برداشت حمله کرد بهم منو شوهرمم دعوا میکردیم منم داد میزدم بیا تو ک بلدی بکشی بیا بک بعد برادرشوهرام دعواش کردن گفتن برو بشن توروخدا نرین خیلی ب راهنماییتون نیاز دارم

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که بصورت اساسی و کامل مرده و زنده  همو زیر وروکردین دیگه چه راهنمایی ؟؟؟؟حتی اگر آشتی کنین و هزارسال هم از آشتی تون بگذره هیچکدوم این حرفا ورفتارا رو فراموش نمیکنین دیگه زمان بده بگذره ببینی چی پیش میادموندم بزرگتراتون  چرا اینطوری رفتارمیکنن سنی ازشون گذشته قرار بود عاقل تر بشن 

فحاشی و چاقوکشی و کتکاری بصورت قبیله ای دیگه چکارش میخواین بکنین بچه رواین وسط دیوونه کردین

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

اینی ک‌شما گفتی، ادامه ندید. دیگه دعوا هم نکنید. طلاق و تمام

اواین باره این راهنمایی میکنم. ولی دیگه واقعا حرمتی نمونده ک بیارزه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

وای خدایاچقدربد....بدنم لرزید

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫