2777
2789

بیاید حرف دلتونو. بزنید حرفی ک. ت سینه نگه داشتید و ب هیچ. کس. نتونستید بگید این جا همو. نمیشناسم نگران نباشید پس خودتون و خالی کنید تایپک قبلی 140000 تا کامنت خورد و تک تک حرفاتون و شنیدیم بریم برای پارت 2 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم اگه قرار باشه اینجا بگم که حرف دل نیست 

خیلی چیزا تو دلم نگه داشتم و به کسی نگفتم 

بعضی وقتا از شدت موندن حرف تو دلت نه میخوای با کسی حرفی بزنی نه گریت میگیره نه گاهی خوابت میبره ولی فقط دلت میخواد بهشون فکر کنی همین 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

من میخوام یه آدم آزاد باشم 😔

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
من دوس دارم بمیرمو زنده شم دعام کنید  میخوام برم یه سر به اموات بزنمو بیام

😐

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

صدای منو میشنوید از پربازدید امشب😛

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

از ‌شدت تنهایی با پسر خوشتیپی ک تو خیابون افتاد دنبالم دوس شدم 

عاشقش شدم ازش هیچ توقعی نداشتم ولی اون کم کم ازم سرد شد و بعد فهمیدم شمارمو ب پسرای دیگه میده قلبم شکست کات کردم 

ولی هنوزم دلم براش تنگ میشه با این ک میدونم چند تا دوس دختر دیگه داره با اینکه میدونم روم غیرت نداره 

خیلی تنهام کاش اونم عاشقم میشد... 

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167