2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 52 پست
دروغ ماه های پیش شدما

ای مامان بی خیال منم بی بی زدم همین قد پر رنگ بود بچه اولم 8هفته بودم بچه دوم 6هفته 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم بخدا خیلی برات خوشحالم ایشالا خدا هم به من و دوستای گلم که منتظر نی نی هستیم یه نظر کنه

ایشالا هرچی ک خیر و صلاح باشه براتون پیش بیاد 

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
ای مامان بی خیال منم بی بی زدم همین قد پر رنگ بود بچه اولم 8هفته بودم بچه دوم 6هفته 

وا من نمی‌دونستم آخه تجربه ندارم اگه بدونی دوهفته دل درد داشتم فک میکردم عفونته چقد بابونه و عسل خوردم هیچیش نشه خوبه

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
وا من نمی‌دونستم آخه تجربه ندارم اگه بدونی دوهفته دل درد داشتم فک میکردم عفونته چقد بابونه و عسل خور ...

خدا نکنه چیزیش نمی شه محکم چسبیده به مامانیش مواظب خودت باش  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن