sana1392 مدیر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1298 عنوان شام چی دارین | مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 112 پست سلام خانومای خوشگل شام چی دارین عزیزان بنی آدم موجب آزار یکدیگرند 1400/02/18 | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جهانمی عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 2230 قرمه سبزی شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔
دخترخودساخته7 عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 7585 آش ،،، کتلت،،، مرغ (( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا)) !✨💜
mehr623 عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 27433 کرفس درست کردم ولی الان داشتم فکر میکردم اون باشه سحر افطار کتلت داریم بخوریم نور خواهی مستعد نور شو....
حاجیه عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 11671 عدس پلو السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
نیلوفر9090 عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 12971 یه غذای خیلی خیلی راحت نام ببرید تخم مرغ وگوجه- کوکوسبزی یاکوکوسیب زمینی- موادماکارونی باسیب زمینی سرخ شده
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 حال روانم بده لج کردم هیچی نذاشتم.مادرشوهرمم نشسته ور دلم داره فک میزنه...حوصله احدی رو ندارم نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟
yyeeggaanneehh1381 عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 618 تخم مرغ وگوجه- کوکوسبزی یاسیب زمینی موادماکارونی باسیب زمینی گوجه نداریم اخه😐