2789
عنوان

کنکور ارشد

117 بازدید | 21 پست

کیا کنکور داشتن

چ خسی داشتین وقتی گفتن ب تعویق افتاد

من ک انگیزه گرفتم دارم بیشتر میخونم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این تعویقا ادمو خسته میکنه بدتر

وای ن من نتونسته بودم بخونم.الان خیلی خوشحالم.

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
افتاده کی عزیزم

مرداد ماه

خوشا به حالتون الان تو یه تاپیک امتحان نهایی ها بودم چقدر غمگین بودن حالم گرفته شد .... نمیدونم چرا به این بندگان خدا تعویق ندادن :(

🩸✌🏻 هرگاه دردی واحد بر همه تان سایه انداخت ، بدانید زمان تجلی✨️ نزدیک است . "عطار"

خوش به حالت کاش سراسری هم تعویق میشد

اونم افتاد تیر ماه ک