2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم!

315 بازدید | 17 پست

من برادر بزرگم که یکسال و نیم از من بزرگتر بود و همبازی بچگیام و بهترین دوستم ۸سال پیش فوت کرد.جوون بود ۱۸ ساله.خییییییلی دوسش داشتم و دارم.الان ک ازدواج کردم شوهرم و خانوادش خییییلی منو اذیت و آزار میکنن.چند شب پیش برادرم ب خوابم اومد گفت اینقدر حرص و جوش نخور .یکسال دیگه بیشتر زنده نیستی؟ از خواب بلند شدم خیلی ترسیدم.تعبیرش چیه ؟کسی میدونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چون بهش زیاد فکر میننی و حتی گاهی به این آرزوی کردی ته کاش میرفتی پیشش

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
الان‌تو گوگل سرچ‌کردم تعبیرش عمر طولانی  و اتفاقای خوب تو زندگیه

پروفایلت😢😢😢ناره عزیزم😔
😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
وایی مثل بابای من خواب دید پدرش گفته بود نمازتو بخون میمیری مرد تو سن 57سالگی بر اثر کرونا الان شش م ...

خدا پدرتو بیامرزه اما اینجوری هم واقعا دیگه نباید اینقدر مطمئن تعبیر کنی. هر خوابی تعبیر نداره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !