2777
2789
عنوان

کارآفرینی

107 بازدید | 13 پست

سلام دوستان چجوری میشه کارآفرینی ایجاد کرد.‌من‌ برای راهنمایی گرفتن تاپیک زدم. خواهشا کسایی که میخوان الکی مزه بپرونن‌پیام ندن.‌قصدم اینه که تو یک کاری سرمایه گذاری کنم و بتونم برای چند نفر ایجاد شغل کنم.

چقد سرمایه داری 

علاقه درجه حوزیه؟

همفکر همراه داری؟ 

بازار چقدمیشناسی

خواسته دنیای مردم رو

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو چه كاري تجربه داري

من خودم کمی خیاطی یاد دارم. وکارهای هنری علاقه دارم.‌ولی خودم نمیخوام‌کار کنم.‌میخوام مدیریت کار دستم باشه.‌چون خودم مشکل دیسک دارم و نمیتونم خیلی پشت چرخ بشینم

من خودم کمی خیاطی یاد دارم. وکارهای هنری علاقه دارم.‌ولی خودم نمیخوام‌کار کنم.‌میخوام مدیریت کار دست ...

مديريتم بايد خودت كارو بلد باشي كه بتوني مديريت كني به نظرم ميتوني توليدي باز كني ولي توليدي چي رو بايد بري بازار ببيني تو چي ميتوني مشتري بگيري

کار چرم دوزی کارگاه قالی بافی برای خانمها کار چوب

من مساله اصلی اینه که چجوری شروع کنم. تا حالا کار اینجوری انجام ندادم. استارت کار چجوری باشه. اگه تو اینستا پیجی میشناسید که کارگاه دارن و موفق هستن بهم‌معرفی میکنید راهنمایی بگیرم