2777
2789
عنوان

کوتاه کردن مو

207 بازدید | 6 پست

سلام من قصدم همیشه این بوده موهام بلند باشه ولی جدیدا موخوره گرفتن و وز شده پایینش یکم الان نظرم عوض شده کوتاه کنم بنظرتون مدل پیکسی چطوره اصلا جدیدترین مدلای کوتاهی الان چیه😍

منم چند وقت پیش رفتم کوتاه کردم موهام رو . مدل تیفوسی بلند ☺️

اگر داری این امضا رو میبینی یه لبخند مهمونم می‌کنی؟ 💕 بخند که زندگی می‌چرخه مثل یه تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس 🕶️💪🏻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چجوریه مدلش راضی بودی حس بدی نداشتی بعد کوتاهی

نه من با موی کوتاه مشکلی نداشتم ، قبلش تا کمرم بود . مدلشم دوست داشتم 🤗

اگر داری این امضا رو میبینی یه لبخند مهمونم می‌کنی؟ 💕 بخند که زندگی می‌چرخه مثل یه تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس 🕶️💪🏻
نه من با موی کوتاه مشکلی نداشتم ، قبلش تا کمرم بود . مدلشم دوست داشتم 🤗

چ خوب من خیلی دو دلم ک بهم بیاد یا نیاد بعدشم میخوام برم کامل بلوندش کنم

چ خوب من خیلی دو دلم ک بهم بیاد یا نیاد بعدشم میخوام برم کامل بلوندش کنم

زیاد سخت نگیرید ، مو عه بالاخره رشد می‌کنه 😁