2777
2789
عنوان

پسر حُرمت داره نه لذت

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 55 پست

این موضوع رو به نظرم همه باید درک کنن،تو این شرایط بد اقتصادی هرکسی توان زندگی خوب رو نداره.همچنین پسراهم باید درک کنن،از لحاظ جهاز😕

ضعیف نیستم اما وقتی حرف تو میشود گریه امانم را میبرد،دلتنگتم آبجی💔                                         
ما که هیچی نخواستیم ازشون جز یه جفت چشم پاکو یه زبون خوش

خواهر عزیزم اگه دقت کرده باشی من گفتم بعضی ها و۱۰۰درصد بعضی از آقایون اینجور که شما گفتید هستن نه همشون..موفق باشید🌹

خدایا شکرت همیشه🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این موضوع رو به نظرم همه باید درک کنن،تو این شرایط بد اقتصادی هرکسی توان زندگی خوب رو نداره.همچنین پ ...

خواهر عزیزم۱۰۰درصد همینه پسر باید چند تا ازوسیله های بزرگوبگیره تا عروس وخانوادش یه کم از مشکلات شون کم شه و اینم بگم وظیفه دختروخانواده محترمش  نیست همه جهازو تهیه کنه اینو من درک میکنم،ولی ببین من الان گفتم بعضی ازخانم ها ولی نمیدونم چرا همه خودشونو جز بعضی ها حساب کردن خداعاقبت هممونو به خیر کنه🌹

خدایا شکرت همیشه🖤
 از این جنس تاپیک ها که دختر و پسر ها خوشمزه بازی واسه هم در می آرن و آدم حس می کنه یک عده آدم ...

خواهر عزیز یه مشکل گفتم فقط بعضی هاتوقعشون بالاست خودتون هم میدونیدنیازی ندارم به صحبت مجازی اونم بااین سن خودم هم یک ساعته از سرکار اومدم خسته ام خداکنه هیچ وقت قضاوت نکنیم وقتی کسی رو نمیشناسیم موفق باشید🌹

خدایا شکرت همیشه🖤
دوستان ساقی هستم یک عدد نمونه کارم😐

خواهر عزیزم این حرفتو به حساب کم تجربه بودنت میزارم،البته من قضاوتت نمیکنم شاید هم آدم بافهم عاقلی باشه که انشالله همین طوره باشه تو ساقی..موفق باشی

خدایا شکرت همیشه🖤
حقوق برابر بدن تا باهم زندگی بسازیم

خواهر عزیزم حق باشماست ۱۰۰درصد همینطوره من اعتقاد بهش دارم ولی شما هم لطفا همه چیز ازدواجو ازاولش برابر کنید مخصوصا که مهریه که خانواده دختر میخوان دخترخانم رو عروس کنن یابفروشن دوست من رفت خواستگاری پدردختر۲۰۰۰سکه+یک خانه درکیانپارس،کیانپارس گرون ترین محله اهوازه که رهن یه ۱۰۰متری توش۳۰۰باماهی۵تومان حداقل خریدش به کنار پسره یه مغازه هم داره پدره گفته با۳دنگ مغازه میدونی چرا؟چون فهمیده عاشق دخترشه موفق باشی..

خدایا شکرت همیشه🖤
خواهر عزیزم حق باشماست ۱۰۰درصد همینطوره من اعتقاد بهش دارم ولی شما هم لطفا همه چیز ازدواجو ازاولش بر ...

انوقت دخترچه ویژگی منحصربه فردی داره؟

خداعقل داده پسرنمیتونه بگه نمیتونم دیگه ناراحیت هم نداره!

خیلی ازآقایون میگن درک کنید وسطح توقع بیاریدپایین

اون وقت برای جهیزیه سه مترزبان دارن!

تنهایه دختردرصورتی که طرفش هم اهل گذشت باشه ،بایدگذشت کنه!وگرنه اسمش میشه سوءاستفاده!