2777
2789
عنوان

آب متبرک

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 22 پست
روی اب سوره مبارکه یس و مزمل رو میخونی همین..تو نت هس

ممنون عزیزم♥️

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
خدایا نی نی سایتو ازمانگیر،این قدی ک مه تواین چندماه اینجااطلاعات کسب کردم تو15سال دوران مدرسه ودانش ...

منم همینجا شنیدم

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یکی بگه آب متبرک چیه.برای چی خوبه

چند تا سوره رو آب میخونی
واسه محبت

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

اب متبرک تو اسلام مرد و زن بهم میدن که محبتشون زیاد بشه و برا هم ارزوی سلامتی مکینن

هندو ها هم همین اب رو دارن حتی مسیحی ها که زن و شوهر بهم میدن برا محبت شدن زیاد و ارزوی سلامتی میکنن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
به نظر من همه میتونند برای زیاد شدن علاقه بخونن خانواده من رو هواست میخوام بخونم خودم هر ۲۴ ساعت یه ...

خوندی؟

جواب داد؟