2777
2789
عنوان

سقط در هفته ۱۲😭😭

3190 بازدید | 29 پست

بچه ها من ۱۲ هفتم بود شب قدر خونریزی کردم رفتم بیمارستان سونو داد گفت از ۸هفته دیگه قلب نداشته😭😭بچم سقط شد‌

کسی اینجوری بوده؟؟؟مشکل میتونه از چی باشه

کی میتونم باز اقدام کنم دارم غصه میخورم 

🪐 دختری در من ساز امیدواری مینوازد🙋🏻‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله عزیزم.منم همینجوری شدم.سقط کردم.دلیل خاصیم نداشت.بعد سه ماه اقدام کردم و باردار شدم.الان دخترم ۶ ماهشه.نگران نباش

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

ایست قلبی کرده بود یا قلب نداشت کلا؟ 

متاسفم گلم از دکترت بپرس کی میتونی حامله شی منم ۵ بار سقط کردم خیلی سخته😔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ایست قلبی کرده بود یا قلب نداشت کلا؟  متاسفم گلم از دکترت بپرس کی میتونی حامله شی منم ۵ بار سق ...

هفته‌ی ۷رفتم سونو همه چی خوب بود برای ۱۵اردیبهشتم وقت ان‌تی داشتم که یهو خونریزی کردم جنین یک ماه قلب نداشت و من متوجه نشده بودم 😭😭😭😭

شما مشخص نیست علتش چیه؟؟

بله عزیزم.منم همینجوری شدم.سقط کردم.دلیل خاصیم نداشت.بعد سه ماه اقدام کردم و باردار شدم.الان دخترم ۶ ...

ای جانم خدا براتون حفظش کنه انشالله دامن منم دوباره سبز شه🤲🏻🤲🏻

حتما باید ۳ ماه بگذره؟؟؟؟

هفته‌ی ۷رفتم سونو همه چی خوب بود برای ۱۵اردیبهشتم وقت ان‌تی داشتم که یهو خونریزی کردم جنین یک ماه قل ...

متاسفم گلم خدا بداد دلت برسه اروم باش عزیزم میدونم خیلی سخته انشالله چند ماه دیگ خیدا یکی سالم و صالحشو بهت بده برامن مشکل از رحممه تازه متوجه شدم سپتوم داره رحمم باید جراحی کنم دعا کن با عمل تموم شه دیگ این اتفاق برام نیفته دیگ طاقتشو ندارم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الهی عزیزم ان شاالله به زودی دوباره مامان میشی🌺من شنیدم بچه هایی که سقط میشن اکثرا ناقصن حتما به خی ...

امیدوارم مشکل خاصی نباشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻راضیم به رضای خدا ولی خیلی دوست دارم زود مامان شم کاش بشه از ۳ ماه کمتر صبر کرد🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

متاسفم گلم خدا بداد دلت برسه اروم باش عزیزم میدونم خیلی سخته انشالله چند ماه دیگ خیدا یکی سالم و صال ...

انشالله به حق این ماه عزیز مشکلت حل میشه و مامان یه نی‌نی ناز میشی🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰

ای جانم خدا براتون حفظش کنه انشالله دامن منم دوباره سبز شه🤲🏻🤲🏻 حتما باید ۳ ماه بگذره؟؟؟؟

ممنون عزیزم دکترت باید تشخیص بده.منو ک معاینه کرد گف شرایط بدنت عالیه.همون بار اولم باردار شدم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
امیدوارم مشکل خاصی نباشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻راضیم به رضای خدا ولی خیلی دوست دارم زود مامان شم کاش بشه از ۳ م ...

ان شاالله که چیزی نیس  

زندایی منم دقیقا اینجوری شد بعد ۳ ماه حامله شد الان دخترش ۳ سالشه🥰 فقط گرمی بخور تا بیفته