2777
2789
عنوان

ی لحضه بیاییننن

119 بازدید | 12 پست

سلام ۱۶ سالمه چند وقت پیش موقع خواب تپش قلبمو احساس میکردم تند نبود رفتم نوار و اکو دادم سالم بود ازمایش نوشت که تیروئید کم  کار داری قرص نوشتن دوزش  خیلی بود حالم بد شد بی خوابی استرس و اضطراب کم اشتهایی تا اینکه تنظیم شد تیروئید بعد از اون بدنم نبص میزنه چیکار کنم مداوم استرس دارم الان پشت سرم نبض میزنه با شکمم انگار ی رگه طبیعیه یا نه یکم تکون میخورم باهاش خیلی میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بدنم نبض میزنه😐 طبیعیع

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
علائم تیروئیدت چی بود؟

هیچی فقط تپش قلبمو احساس کردم که گفتن کم کاری داری یکم بعد بردم پیش ی دکتر گفت خوب بوده ازمایشت تازه قرص اضافه خوردی اینطور شدی

خب تیرویید خودش باعث تپش قلب و لرزش دستا میشه الان کلن تیروییدت بر طرف شده مگه؟! 

ازمایش دادم گفتن نرماله از اول نرمال بوده ی دکتر احمق دارو داده تازه منم اضافه خوردم نابود شدم الان یکم از داخل میلرزم و یکم دستامم میلرزن ینی از دوباره تیروئیده

ازمایش دادم گفتن نرماله از اول نرمال بوده ی دکتر احمق دارو داده تازه منم اضافه خوردم نابود شدم الان ...

نمی دونم ولی خب اگه کسی سابقه تیرویید داشته باشه .حتی تیروییدشم خوب بشه .بازم ممکنه بر اثر شرایط و اتتفاقات تو ی زمانی دوباره تیروییدش آنرمال بشه و نیاز ب دارو داشته باشه .ولی الان این ضربانت شاید بخاطر استرس و ترسه. قرص پرانول بهت نداد دکتر بخوری؟! 

زندگی زیبا دوستت دارم ...