2821
2789
عنوان

سوال دارم😐

67 بازدید | 11 پست

چرا توی اسلام چند همسری رو برای آقایون به رسمیت شناخته ان؟که اککککثرا به طلاق ختم میشه؟

و اینکه چرا توی بحث بچه پریود و درد زایمان و بیشتر تربیت بچه با خانوماست ولی آخر فامیل اون بچه میشه فامیل باباش؟!

چرا وقتی طلاق میگیرن زن و مرد،قانون بعد از یه سن مشخصی بچه رو میده به پدر؟🙄

عجیب حرص میخورم🙄

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بیکاری واسه اینجورموضوع حرص میخوری  مامپل توبیکارنیستیم هزارجور دغدغه توزندگی داریم

🙄🙄🙄 اجازه ی اینکه سوال مطرح کنم ندارم؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
من عاشقتم بادمجون بگو هرچی دوست داری فقط بگو برا خورشتی یا دلمه؟😅

😐😂 خورشت

دنیا اینجوریه 

هععع 

البته نا گفته نماند که فقط توی ایران حجاب اجباریه و اجازه چند زنه بودن هم توی ایران و چند تا کشور دیگه هستش( ترکیه با وجود مسلمان بودن این کارو ممنوع اعلام کرده) و قضیه فامیلی و طلاق هم توی کشورای پیشرفته توافقیه

هععع  البته نا گفته نماند که فقط توی ایران حجاب اجباریه و اجازه چند زنه بودن هم توی ایران و چن ...

اره ولی ترکیه سنیه و تازه فرهنگ غرب و آتاترک اونجا باعث محدود شدن این تفکر عصر بدوی حجاب شده

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز