2777
2789
عنوان

حرف آخر 😔😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 25 پست
من مشکلم فقط ریاضی فیزیک و شیمیه 😔😔😔 گفتم ک الاو درس نامه   پاسخ نامه همه رو میخونم تهش باز ...

خب درس نامه بخونی بعد تست بزنی و نفمی یکم طبیعیه🤭

خیلیا بودن ک با پشتکار حتی ۹۰ درصدم زدن 

انشالله ک میتونی

میخوام‌تجرمو‌در اختیارت بزارم

حرف آخر یادگیریش کاذبه ، من دو سال با فیلم هاشون پیش رفتم و وقتی به جمع بندی رسید دیدم هیچی یادم نیست، در صورتی که مطالبی که خودم خونده بودم یادم مونده بود

الان وقت ازمون و خطا نیست عزیزم

حرف آخر فقط وقتتو تلف میکنه و یجور حس یادگیری کاذب بهت میده ولی وقتی بری سر جلسه تازه میفهمی هیچی نیستی

ریاضی بشین ریاضی جامع ارین حیدری

شیمی آقای بابایی

عربی کلاسینو واعظی

فیزیک یحیوی تام لند

دینی خودت بخون از کتاب بهمن آبادی

ادبیات هم فیلم های آقای یکتا

زیست جلال موقاری آلا معرکست

اشتباه من رو نکن و واسه حرف اخر وقت نزار

وقتی رفتی سر جلسه تازه میفهمی که اونا چجوری دانش اموز گول میزنن

موف باشی

اگه عدد تعداد پستم یه چیز باحال شده بود، اسکرین بگیرید برام بفرستید🤪😁💜 تیکر مال کنکورمه💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام‌تجرمو‌در اختیارت بزارم حرف آخر یادگیریش کاذبه ، من دو سال با فیلم هاشون پیش رفتم و وقتی به ج ...

بخدا از بس امروز گریه کردم چشام پف کرده 😔😔😔😔😔😔  اخع اینایی ک شما میگین از کجا بیارم فقط فیلمای آلا رو دارم ک هیچی ازشون نمیفهمم  اون ستا درسو 😔😔😔😔

۰
بخدا از بس امروز گریه کردم چشام پف کرده 😔😔😔😔😔😔  اخع اینایی ک شما میگین از کجا بیارم فقط ف ...

از تلگرام میتونی دانلود کنی

فیلم‌هاش پخش شده

میدونم حرامه و حلال نیستن که از کپی استفاده کنی، چلی فعلا چاره ای نیست

من بعدا پولش رو به موسسه میدم

اگه عدد تعداد پستم یه چیز باحال شده بود، اسکرین بگیرید برام بفرستید🤪😁💜 تیکر مال کنکورمه💜
از تلگرام میتونی دانلود کنی فیلم‌هاش پخش شده میدونم حرامه و حلال نیستن که از کپی استفاده کنی، چلی ...

ای دی کانلوشونو داری عزیزم ؟  واقعا ریاضی و شمیمی و فیزیک میتونم بخونم ک تستای کتاب تستمو حداقل ۸۰ درصدشو بزنم ؟ 

۰
ای دی کانلوشونو داری عزیزم ؟  واقعا ریاضی و شمیمی و فیزیک میتونم بخونم ک تستای کتاب تستمو حداقل ...

منکه از ریاضی و فیزیکش خیلی راضی هستم

من تلگراممو پاک کردم چون هی میرفتم توش وقتمو تلف میکردم

اسم چنلش کنکور هاب هستش

یه چنل دوم هم دارن که توش جزوه ی ارسالی میزارن این ایدیشه فک کنم:

@konkour_one

اینو هی به شکل های مختلف کنکورشو عوض کن تا ایدی اصلیو‌پیدا کنی

یه چنله حدود هفت هزار عضو داره

برو‌داخل اون تا آیدی کانال اصلی یعنی کنکور هاب پیدا کنی

منکه از ریاضی و فیزیکش خیلی راضی هستم من تلگراممو پاک کردم چون هی میرفتم توش وقتمو تلف میکردم اسم ...

عزیزم مرسی ازت میشه بگی چطوری الان کانالو پیدا کنم  من سر در نمیارم از تلگرام اعصابم خورد میشه هر چی هم سرچ میکنم ریاضی دهم و اینا چیز خاصی نمیبینم 

۰
عزیزم مرسی ازت میشه بگی چطوری الان کانالو پیدا کنم  من سر در نمیارم از تلگرام اعصابم خورد میشه ...

نمیبینی آیدی چنل اصلیو؟؟؟؟😐😐😐😐

تو همین عکس معلومشه😐

نوشته چنل نکته و‌تست😐

اینم آیدی:

@konkorhub

عزیزم مرسی ازت میشه بگی چطوری الان کانالو پیدا کنم  من سر در نمیارم از تلگرام اعصابم خورد میشه ...

بزن رو پیام سنجاق شده

همون بالا صفحه یه عالمه اسکرین داره ها

بزن روش

برو بالاتر

هم برنامه گزاشته هم راهنمایی کرده چه فیلمی ببینی

نمیبینی آیدی چنل اصلیو؟؟؟؟😐😐😐😐 تو همین عکس معلومشه😐 نوشته چنل نکته و‌تست😐 اینم آیدی: @kon ...

عزیزم خوب الان من بخام فیلمای ریاضیو ببینم چیکار کنم خیلی عصلی میشم تو این کانالا هیچیو از هم تشخیص نمیدم 

۰
عزیزم خوب الان من بخام فیلمای ریاضیو ببینم چیکار کنم خیلی عصلی میشم تو این کانالا هیچیو از هم تشخیص ...

بزن روی پیام سنجاق شده

اون بالا نوشته دیگه

نوشته ارشیو کلاس های ۱۴۰۰

اونو بزن هشتگارو ببین

یا مثلا سرچ کن ریاضی#  

یا #آرین_حیدری

دیگه من نمیتونم کار با تلگرامو یادت بدم ک

خودم یکم ور برو میفهمی چی به چیه😐