بچه ها من فیلمای آلا رو میبینم کتاب تست و درسنامه پاسخنامشو دارم ولی بازم بازم بازم ریاضی و فیزیک و شیگی رو نمیفهممم بخدا الان دارم گریه میکنم خسته شدم دیر درس میخونم زندگی نمیکنم استراحت نمیکنم از خوشیم میزنم ولی تهش ن درسا رو میفهمم ن زود میخونم و کلییییی سوال از ی مبحث برام جا میمونه تهش 😔😔😔😔😔 یکی از اقواممون فیلمای حرف آخرو دارع میخاد بهم بدشون بنظرتون حرف آخر خوبه ؟ بازم فقط سر شکستگی دارم این وسط ؟ یا همه رو میفهمم ؟
ن ببین از صفر تا صدِ کلا همه چیو توضیع میده ربطی ب کتاب نداره مطالب کتاب پخش و قاطین ...
خوب من اولین باره کتابای تجربی رو میخونم یعنی حرف اخر پخش و پلا میگع ؟ ب ترتیب درس نمیده مباحث کتابو ؟
من با فیلمای الا و حتی درسنامه بازم بیشتر تستا ر ن تنها نمیتونم حل کنم بلکه پاسخ نامشم نمیفهمم من غیر طبیعیم یا حق دارم ؟ یعنی با حرف اخر دیگه تستا رو بیشترشو حداقل میتونم بزنم ؟
عزیز انقد ناامید نباش خب حقیقتا ریاضیش ک برای من سنگین بود ولی جوری نبود ک نفهمی شیمی ...
من مشکلم فقط ریاضی فیزیک و شیمیه 😔😔😔 گفتم ک الاو درس نامه پاسخ نامه همه رو میخونم تهش باز بیشترشو نمیفهمم عادیم یا غیر طبیعیم من ؟ 😔 میخام ببینم با حرف اخر حداقل ۸۰ ۹۰ درصد میفهمم ؟