2777
2789
عنوان

حرف آخر 😔😔😔😔😔😔😔😔

1204 بازدید | 25 پست

بچه ها من فیلمای آلا رو میبینم کتاب تست و درسنامه   پاسخنامشو دارم ولی بازم بازم بازم ریاضی و فیزیک و شیگی رو نمیفهممم بخدا الان دارم گریه میکنم خسته شدم دیر درس میخونم زندگی نمیکنم استراحت نمیکنم از خوشیم میزنم ولی تهش ن درسا رو میفهمم ن زود میخونم و کلییییی سوال از ی مبحث برام جا میمونه تهش 😔😔😔😔😔 یکی از اقواممون فیلمای حرف آخرو دارع میخاد بهم بدشون بنظرتون حرف آخر خوبه ؟ بازم فقط سر شکستگی دارم این وسط ؟ یا همه رو میفهمم ؟ 

۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درس ب درس نکته ب نکته و حتی مسعله های توی کتاب درسید هم توضیح میده ؟ بهتر از فیلمای آلا هست ؟& ...

ن ببین از صفر تا صدِ کلا 

همه چیو توضیع میده ربطی ب کتاب نداره 

مطالب کتاب پخش و قاطین

حرف آخر همه مطالب رو به طور کامل و پشت سرهم میگن جوری ک اگه با دقت بخونی و نکته برداری کنی بالا ۹۰میزنی 

ن ببین از صفر تا صدِ کلا  همه چیو توضیع میده ربطی ب کتاب نداره  مطالب کتاب پخش و قاطین ...

خوب من اولین باره کتابای تجربی رو میخونم یعنی حرف اخر پخش و پلا میگع ؟ ب ترتیب درس نمیده مباحث کتابو ؟  

من با فیلمای الا و حتی درسنامه بازم بیشتر تستا ر  ن تنها نمیتونم حل کنم بلکه پاسخ نامشم نمیفهمم من غیر طبیعیم یا حق دارم ؟  یعنی با حرف اخر دیگه تستا رو بیشترشو حداقل میتونم بزنم ؟ 

۰
خوب من اولین باره کتابای تجربی رو میخونم یعنی حرف اخر پخش و پلا میگع ؟ ب ترتیب درس نمیده مباحث کتابو ...

بله عزیزم 

من زیست نداشتم ولی مثل اینکه زیست تقریبا با مباحث کتاب جوره 

ببین اصلا تو چن سالم از درس دور باشی و اصلا زیست برا اولین بار بخونی هم فرقی نداره جوری با انیمیشن درس میده ک کاملا اوکی میشی و تست میزنی

بله عزیزم  من زیست نداشتم ولی مثل اینکه زیست تقریبا با مباحث کتاب جوره  ببین اصلا تو چن ...

ن فیزیک و ریاضی و شیمی رو میگم من  ؟ 

بخدا از بس از راهای مختلف شکس خوردم احساس میکنم حرف اخرم نمیتونه منو بکشه بالا و امید ادکی دارم ب خودم میدم 😔😔😔😔

۰
ن فیزیک و ریاضی و شیمی رو میگم من  ؟  بخدا از بس از راهای مختلف شکس خوردم احساس میکنم حرف ...

عزیز انقد ناامید نباش خب 

حقیقتا ریاضیش ک برای من سنگین بود ولی جوری نبود ک نفهمی 

شیمی هم اوکیه عالی درس میده 

فیزیک هم هنوز ندیدم 

ولی از ادبیات و عربی واقعا راضیم

عزیز انقد ناامید نباش خب  حقیقتا ریاضیش ک برای من سنگین بود ولی جوری نبود ک نفهمی  شیمی ...

من مشکلم فقط ریاضی فیزیک و شیمیه 😔😔😔 گفتم ک الاو درس نامه   پاسخ نامه همه رو میخونم تهش باز بیشترشو نمیفهمم عادیم یا غیر طبیعیم من ؟ 😔 میخام ببینم با حرف اخر حداقل ۸۰ ۹۰ درصد میفهمم ؟ 

۰