2777
2789
استرازنکا دیگه نیست؟ مادرم بیماری زمینه ایی داره بعد چندوقت دیگه نوبتش میشه همش استرس دارم استرازنکا ...

به ماهم گفتن آسترازنکا میزنن رفتیم دیدیم اسپوتنیکه تموم شده بود آسترا .ولی اونم ریسک زیادی نداره فقط ۴۸ ساعت تب و لرز شدید داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دو مرحله اسپوتینگ رو زدم.فقط حواست باشه.یکی از دوستام بعد از تزریق دو نوبت واکسن کروناش مثبت شد. ...

۳ ماه بعد ایمنی نسبی ایجاد میشه.بعدم جلوگیری از ابتلا به کرونا نمیکنه فقط باعث میشه خفیف بگیزیم و به مرگ ومیر نرسیم

انشالله که هیچیش نمیشه،درصد ایجاد مشکلش خیلی پایینه.. چندوقته زده؟

دو هفته میشه تقریبا کادر درمانه

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
وای من نمیزنم

تو فقط کرانچی بزن تقویت شی

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
خب خداروشکر سالم باشن انشالله

ممنون🌹

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
تو فقط کرانچی بزن تقویت شی

😢اوم میدوستم 

توعم بدوس

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
😢اوم میدوستم  توعم بدوس

منم میدوستم😢

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
منم میدوستم😢

🤤🤤لنت بهش هرکی ک درستش کرد

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|