2777
2789
عنوان

مینا اسدی

2302 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

خانم دکتر مینا اسدی

روانپزشک میشناسین؟

راضی هستین؟

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

سلام 

من اردیبهشت ۹۶ با حال بد 

مریضشون بودم 

فوق العاده بودن ۶ ماه تحت نظرشون بودم 

اضطراب افسردگی و وسواس شدید داشتم 

تمام مشکلاتم برطرف شد 

دارودرمانی کردن 

داروهایی سبک و متناسب دادن 

عالی بودن 

من همیشه براشون دعا میکنم 

شرایط سختی داشتم 

ناامید بودم 

وسواس شدید و از زندگی خسته خداروشکر میکنم از اون روزهای سخت نجات پیدا کردم 

همیشه دعاگوشون هستم 

خدا خیرشون بده 

عکس رنگی از مغز میگیرن 

تمام افکار مزاحمو شناسایی میکنن و میدونن که چطور درمان کنن متناسب با مشکل داروهایی کم عارضه و سبک میدن 

داروهایی نشاط اور و عااااالییی 

من واسه همیشه درمان شدم 

طول دوره درمانم ۶ ماه بود 

بهترین روانپزشک ایران هستن

هرموقع یاد اون جهنم میافتم حالم بد میشه 

خداروشکر خانم دکتر کمکم کردن 

خداوند حافظشون باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس رنگی از مغز میگیرن  تمام افکار مزاحمو شناسایی میکنن و میدونن که چطور درمان کنن متناسب با م ...

منم دو جلسه رفتم پیششون

اما احساس میکنم فرق انچنانی نکردم☹️

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
سلام  من اردیبهشت ۹۶ با حال بد  مریضشون بودم  فوق العاده بودن ۶ ماه تحت نظرشون بود ...

سلام

ببخشید از دستگاه ها هم برای درمانتون استفاده کردن؟

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
منم دو جلسه رفتم پیششون اما احساس میکنم فرق انچنانی نکردم☹️

سلام

بهتر شدین؟ از دستگاه ها هم براتون استفاده کردن؟

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
عکس رنگی از مغز میگیرن  تمام افکار مزاحمو شناسایی میکنن و میدونن که چطور درمان کنن متناسب با م ...

اصلام ضایع نیس تبلیغش😂

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
اصلام ضایع نیس تبلیغش😂

عزیزم من سال ۹۶ بیمارش بودم ازش نتیجه گرفتم 

اون موقع خودش و همسرش کنار هم کار میکردن کار خودش خیلی بهتر از همسرش بود اگه تبلیغ باشه باید واسه هردو بگم 

درصورتی که من درمان شدم 

بیماری من وسواس روی ظاهرم بود  بدشکل پنداری بود یا اختلال bbd با چند جلسه شوک درمانی و درمان دارویی برای همیشه خوب شدم و اعتماد به نفسم برگشت از خیال عمل‌های متعدد زیبایی خلاص شدم 

من از چهره خودم دور شده بودم از صبح تا شب یه اینه دستم بود و خودمو حبس کرده بودم تو خونه 

از یه جهنمی راحت شدم 

من نتیجه درمان خودمو اینجا گفتم شاید کسی استفاده کنه 

من معمولا فعالیتم تو نی نی سایت اینه که جاهایی که ازشون رضایت نداشتیم رو نظر میدم تا جنبه تبلیغ نداشته باشه

و مینا اسدی جز دسته اوله

یکی از دوستان نزدیکم حدود دو سال بهشون مراجعه میکرد(برای افسردگی سطحی) و سعی میکرد زود قضاوت نکنه

ولی بعد از مدتی در روند درمان، دکتر شروع به شخصی سازی زندگی مراجع میکرد و سعی میکرد علایق خودش رو به زور به طرف بقبولونه یا همش از مشکلات زندگی خودش

صحبت می کرد!

و اگر هم طرف نظر متفاوتی بده و بخواد متوقفش کنه، دکتر سعی میکنه بهش احساس خراب بودن و مریض بودن بده و تحقیرش میکنه

این موارد واقعا از یک روانشناس حرفه ای هم باید بعید باشه چه برسه روانپزشک!

پس میتونم بگم ما از مراجعه نسبتا طولانی مدتمون نتیجه خوبی نگرفتیم و الان اعتماد به مشاوره برای دوستم سخت تر هم شده و در واقع یه مشکل دیگه براش ایجاد کرد!