2777
2789
عنوان

همونم که داییم تومور داشت بیاین

6493 بازدید | 16 پست

سلام دوستان تاپیک قبلیم گفتم که داییم تور مغزی داشت و دکتر شهرمون جوابش کرد 

این تبلیغ دکتر نیست فقط میخوام اگه خدای نکرده شماهم مثه قبلا ما دنبال دکتر خوب بودین درمورد دکتری که میگم فکر کنید چون جراحی مغز کار هر دکتری نیست 

ما داییمو سه هفته پیش عمل کردیم سخت ترین عمل و بدترین جایی که تومور مغزی رشد کرده بود ممکن بود بعد عمل فلج بشن و یا حتی بمیرن اما ما با تعریفی که از اطرافیان شنیدم رفتیم پیش دکتر گیو شریفی ام ار ای رو که دید گفت مشکلی نیست و عملش میکنم دو سه هفتس از عمل میگذره عملی که چندین ساعت طول کشید...باید بگم این دکتر دست خدا روی زمینه طوری دایی من رو عمل کرد که حتی بعد از عمل خودش با پاش برگشت شهرمون نه لکنت نه فلج از اولشم بهتر خود دکتر چن روز پیش بخیه های دایی رو کشید گفته بود کرک و پرم ریخت عملت خیلی سخت بود خیلی بدجایی بود حالا با پای خودت اومدی اول معجزه خدا بعد هم دکترش بهترین بود میتونید عملای دکتر هم سرچ کنید ببینید بی نظیره!

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

دکتر حسام هم خوبه

ک جواد جوادی رو عمل کرده😂😂😂

ببخشید جهت شوخی گفتم

ان شاالله خدا به داییتون سلامتی بده

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر که خوب شدن💞

انشاالله که هیچکی مریض نشه 🤲🏻

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

خدا رو شكر

ان شاءالله تمام بيماران شفا پيدا كنند

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

خواهش میکنم دوستان عزیز

و ممنون از دعاهای قشنگتون انشالله تن خودتون و عزیزانتون همیشه سلامت باشه😍😘

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)