2777
2789
دآرم ب این فکر میکنم رفتم مسافرت، بعد اونجا چیکار کنم؟ تو هتل بشینم یا خیابون گردی؟

اگه با بچه ای و دنبال امنیت و ترسو هم هستی بهتره بری کیش. با تور برو 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
ماشین داغون دارم ولی تو جاده تنها خطرناک نیست؟

وااای کدوم شهری منو دوستمم باهات بریم خرجامونم دنگی فقط بگو بخندیم دلدرد میشی از خنده😂😁

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دآرم ب این فکر میکنم رفتم مسافرت، بعد اونجا چیکار کنم؟ تو هتل بشینم یا خیابون گردی؟

ما گه صب میزنیم بیرون تا شب 😁

من همسرم فوت شده بچه ام ی سال هست بهونه میگیره شبا گریه میکنه، گفتم بریم سفر شاید حالمون بهتر شد

اگ مشهد بودی باهات میرفتیم کلی هم بهت خوش میگذشت از بس ما میخندیم😁

ماشین داغون دارم ولی تو جاده تنها خطرناک نیست؟

قبلش ماشینت رو ببر یه سرویس خیالت راحت باشه اگه واس راه دور قراره بری...اگه دفعه اولته یه مسافرت حوالی شهرخودتون برید...مثلا من گیلانم تاالانم تنها جایی نرفتم خب بجای اینکه برم مشهد میرم مازندران که چهارساعت بیشتر راه نیس واسم...دفعه اول تجربه میکنم تا بعدها تجربه های بیشتر😃استرس نده به خودت. انشاالله هرجارفتی سفرت بی خطر و بهتون اساسی خوش بگذره یه خاطره شیرین و فراموش نشدنی داشته باشین ازاونجا😉

وااای کدوم شهری منو دوستمم باهات بریم خرجامونم دنگی فقط بگو بخندیم دلدرد میشی از خنده😂😁

من عاشق اینجور رفیقای پایه ام هاااا😍چن سال پیش قبل کرونا ب پسرم گفتم بیا عید بریم مشهد هعی ناراحتی کرد پس باباچی؟اخرشم نشد بریم سال بعد؟باز گفت پس بابا چی؟بازموندم خونه...همسرمن کلا اهل مسافرت نیس همیشه هم بهونه میگیره😂ولی خب من میپوسم😐جالبه میرم همیشه قیمت بلیطارو نگاه میکنم .هروقت میگه سال بعد میبرمتااا ولی این سال بعد بعددوازده سال هنوز نیومده😂😂😂😂😂