2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر با دقت بخونید گفتم بعد ماه رمضون نه تعطیلات، میخواستم بپرسم با این شرایط کجا رو پیشنهاد میدین، چ ...

آییییی مث خودمی منم میخوام برم ولی نمیدونم کجا بمنم بگو لطفا گزینه هاتو

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
اگر با دقت بخونید گفتم بعد ماه رمضون نه تعطیلات، میخواستم بپرسم با این شرایط کجا رو پیشنهاد میدین، چ ...

با این شرایط  حتما یا برو‌شمال یا خوزستان 

به عزیزان شمالی و جنوبی میسپارمت بای 😂😂🤚🤚

آییییی مث خودمی منم میخوام برم ولی نمیدونم کجا بمنم بگو لطفا گزینه هاتو

مشهد شمال، نمیدونم تاحالا تنها نرفتم سفر، ی جا ک ب بچه خوش بگذره یکم از افسردگی بیاد بیرون، امنیت هم باشه 

مشهد شمال، نمیدونم تاحالا تنها نرفتم سفر، ی جا ک ب بچه خوش بگذره یکم از افسردگی بیاد بیرون، امنیت هم ...

من رفتم تنها 😁 البته قشم با دوستم الانم میخوابم بعد ماه رمضون یه جایی بریم ولی ماشینم نداریم اون میگه شمال من میگم بدون ماشین نمیشه جایی رف😐

هوا هیج جا ، ی جا بریم دوتامون بحران روحی رو پشت سر بزاریم

من خودم دلم پرمیکشه واس مشهد..

گیلان هم خوبه...

شیرازهم فکرکنم قشنگ باشه...

ماشین ازخودت داری یا پیاده سواری؟چون بچه باهاته واس همین میپرسم

من خودم دلم پرمیکشه واس مشهد.. گیلان هم خوبه... شیرازهم فکرکنم قشنگ باشه... ماشین ازخودت داری یا ...

عزیزم بمنم پیشنهاد بده 😐 منو دوستم ک بچه سه ساله و خورده ای داره و ماشینم نداریم مشهد و تهرانم نه قشمم رفتیم 

دآرم ب این فکر میکنم رفتم مسافرت، بعد اونجا چیکار کنم؟ تو هتل بشینم یا خیابون گردی؟

ماسک و الکل و رعایت...

اونوقت برو بیرون حال و هوات عوض بشه..اگه قراره ت هتل نشستن باشه خب همون ت خونت بمونی بهتره که