2777
2789
عنوان

حلقه ی نشون😍

722 بازدید | 55 پست

سلام خانم ها این حلقه رو دارم میدم بسازن قشنگ؟

این تاپیک زدم که به همه بگم نگران خرج طلا و ... نباشید الان این حلقه رو برای من پنج و نیم دارن میسازن 

حتی با ۴ یا ۳ تومن هم حلقه هست.و حتی سرویس طلاهای سبک هم هست. من اول می‌خواستم سرویس طلا نخرم گفتم نمیشه با این قیمت طلا خرید بعد همش تو دلم حس کمبود میکردم نسبت به بقیه ولی الان می‌بینم میشه همه چی رو خیلی سبک اجرا کرد.

شماام که نامزدید هر چی دوست دارید سبک انجام بدید و از دوره ای که هستید لذت ببرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من ساده نگرفتم 

یه حلقه گرفتم طلاسفید پر از نگین برلیان 

والا ساده نباس بگیره ادم😑

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست💛💎میشه یه صلوات بفرستین زودتریه کار خوب واسه شوهرم پیداشه بریم سرزندگیمون🥺خسته شدم😭

ولی این حلقه که عکس گذاشتی خیلی نازو ظریفه 

دوسش دارم 

مبارک باشه عزیزم 🌺❤️

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست💛💎میشه یه صلوات بفرستین زودتریه کار خوب واسه شوهرم پیداشه بریم سرزندگیمون🥺خسته شدم😭

مبارکه خوشبخت باشی   میشه خواهش کنم دعا کنین به رضا برسم 

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️