2789
عنوان

لجبازی

179 بازدید | 10 پست

با لجبازی شوهرم چیکار کنم

وقتی که عصبی میشه رفتارش کلا تغییر میکنه دوس داره همیشه من آرومش کنم

خیلی لجباز و کینه ایه.الانم قهریم دوست داره من منتش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما عادتش دادی

جوری نشون بده که خودتم به محبتش نیاز داری

نه تو دعوا 

من توی خوشیمون مثلا میگم اینقدر خوشم میاد میای سمتم بعد دعوا یا مثلا فلان کارو کردی و کدورتمون برطرف شد

اینجوری بگو که متوجه بشه دوست داری اونم پیش قدم بشه

بعدشم سخنرانی کلید مرد حبشی رو گوش کن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
حتما عادتش دادی جوری نشون بده که خودتم به محبتش نیاز داری نه تو دعوا  من توی خوشیمون مثلا می ...

اره متاسفانه عادت کرده

خیلی اذیت میشم فک کن مقصر صد در صد خودشه اما میگه چرا بهم کم محلی میکنی چرا اخم میکنی تو باید قربون صدقم بری خیلی خسته شدم

الانم دعوامون شده گفتم تقصیر توعه جلوش وایسادم میگه کینه میکنم لج میکنم چجوری منتمو نمیکشی ماعقد هستیم من خونه بابام هستم ایشونم خونه پدرشون

اره متاسفانه عادت کرده خیلی اذیت میشم فک کن مقصر صد در صد خودشه اما میگه چرا بهم کم محلی میکنی چرا ...

بید کم کم عادتش عوض کنی نه با دعوا با ملایمت

من الان بعد چهار سال زندگی دیگه شوهرم همونه که میخوام وگرنه ماهم تو عقد همینجوری بودیم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
شوهرم مشاور نمیاد خودم توی واتساپ دنبال مشاور هستم که شوهرم اصلا متوجه نشه 

باملایمت رفتار کن ویه مدت بگو چرا لجبازی میکنی بامن 

بیا منت منم بکش به شوخی وخنده بگو بهش

یه مدت ببین اکی میشه؟

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
باملایمت رفتار کن ویه مدت بگو چرا لجبازی میکنی بامن  بیا منت منم بکش به شوخی وخنده بگو بهش یه ...

وای الانکه دیگه اصلا جوابمو نمیده تو روش واستادم هی گفت س خوب بده من گفتم من چرا بدم تو یکم منتمو بکش الانم لج کرده خیلیم بد کینه ست نمیدونم چیکار کنم