2789
ببخشید عزیزم میگم هک تلگرام میشه؟ یعنی از راه دور میشه هک بشه 

اره اگه شخص واقعا پیگیر باشه میتونه یه اپلیکیشن یه موزیک یه عکسو حتی برات بفرسته و به تلگرامت دسترسی پیدا کنه یه راه دیگشم کدی که برات اس ام اس میشه همدن کد ورودت به تلگرامو دست هیشکی نده اونو بدست بیارنم میتونن هکت کنن کلا نشونه هک شدن تو تلگرام اینه که مخاطبین گوشیت یه سریا یهو میان توش که نمیشناسیشون و اصلا نمیفهمی این مخاطبین از کجا اومدن راح حلشم رفتن تو حریم خصوصی و پایان دادن به تمام نشست های خصوصی (یه همچین چیزیه فکر کنم چند وقتیه تلگرامو پاک کردم یادم نیست) و قرمزه رو بزنی خلاصه و به همه نشستا پایان بدی و تو همون تنظیمات تلگرام یه رمز دومرحله ای بذاری که هردفعه کسی خواست وارد اکانتت بشه مجبور به زدن اینا بشه و فقطم خودت بلدشون باشی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره اگه شخص واقعا پیگیر باشه میتونه یه اپلیکیشن یه موزیک یه عکسو حتی برات بفرسته و به تلگرامت دسترسی ...

ممنون مهربونم خیلی واضح و خوب توضیح دادی 😘

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
الهی شکر عزیزم که مفید بود برات❤

🙏💋

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز