2821
2789
عنوان

ژلیش ناخن

240 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من امروز ژلیش کردم بعد ناخنکار با سوهاپ دستی رو سژح ناخنم کشید بعدش سطح ناخنم خیلی زبر و خط خطی شد 

کاش ی چیزی بهش میگفتم این خط و خش رو ناخن ترمیم میشن؟؟؟ کسی تجربشو داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگما خیلی  مزخرفه اینکارا میزنن ناخون خودتو له میکنن آخر کارم یک چیز  مصنوعی تحویلت میدن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
[QUOTE=189540479]باید زبر و شیاردار بشه و چربیش گرفته بشه دیگه[/QUOTE اخه دفعه قبل اینجوری نشد سلام ...

معلومه ک اره 

کلا ناخن زیرش نازک وپوست پیازی میشه

بعدازچندماه هوا نرسیدن توقع داری ناخن سالم بمونه؟

بعد از پاک‌شدن این ژلیش، این خط و خشا میمونه؟

نه ديگه ناخنت بلند ميشه اگه ديگه ژليش نكني اين ژليشا رو كه وقتي ناخنتو كوتاه كني تمام ميشه

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻