2777
2789
عنوان

رژیم

79 بازدید | 6 پست

دوستان من رژیم دارم وفقط ۳کیلو مونده ب وزن ایده الم برسم اما ی ماهی میشه عادت کردم کل هفته رو رعایت میکنم اما سه وعده در هفته رژیم و میزارم کنار اما بقیه هفته کامل رعایت میکنم واقعا نمیدونم چ کنم 

من يه روز ازاد ميزارم تو هفته 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهار کیلو ولی حسش نیس شبیه کسیم که چند قدم مونده به خط پایان دراز کشیدم تکون نمیخورم😒

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

خب نبايد اين كارو كني ديگه دوست عزيز

بايد طبق كالري در روزت بري جلو

و از قند مصنوعي و نوشابه و...... نخوري 

٣ وعده اصليتم حتما بايد داشته باشي

و اينكه به مدت رعايت كني سريع به وزن ايده آل ميرسي

بچه ها من امروز۲تا نسکافه ۱۳۰ کالری خوردم 

۳ تا بیسکیت ۴۱ کالری خوردم 

۲ تا شام خوردم با ۵ قاشق برنج

۱ برش طالبی ، یکم هم موز 

الانم ۲ تا شام کبابی خورم با ۳ قاشق برنج

امروز شروع کردم خوبه یا یکم زیاده ؟

زندگی زیباست..
بچه ها من امروز۲تا نسکافه ۱۳۰ کالری خوردم  ۳ تا بیسکیت ۴۱ کالری خوردم  ۲ تا شام خوردم با ...

ببين دوست عزيز 

همين نسكافه آماده ها خودش توش شكر داره و باعث چاقي ميشه 

بيسكوييت 

دوباره خودش قند مصنوعي داره

موز هم خودش كالريش زياده، خوردن زياديش توي رژيم غذايي درست نيست 

پس به نظر من اگه ميخواي رژيم بگيري 

سعي كن صبحانتو قشنگ بخوري ولي بدون قند و شيرينيجات

ميان وعده داشته باشي

نهار قشنگ بخور ولي طبق كالري روزت 

ميان وعده داشته باش

ولي توي وعده شام حتما سبك باش و بدون برنج 

چون هرچي ميخوري جذب بدنت ميشه و اصلا خوب نيست