2777
2789
عنوان

سایز گوش نوزاد

475 بازدید | 11 پست

دوستان بچه من نزدیک دو ماهشه. جدیدا متوجه شدم سایز یه گوش بزرگتر از گوش دیگه است ولی فرم دو گوش طبیعیه و شنواییش مشکلی نداره.  شما تجربه ای دارید؟ خیلی غصه میخورم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم چپ و راست صورت هیچکس قرینه نیست.

توی اینه خودتون رو نگاه کنید متوجه میشید

سایز گوش هم اگر غیر عادی کوچیک بزرگ هستن ببرید دکتر ولی اگه‌خیلی زوم کردین یذره فرق دارن عادیه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

ببخشيد خندم گرفت، ياد خودم افتادم، طبيعيه اين ايراد گرفتنا

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
عزیزم چپ و راست صورت هیچکس قرینه نیست. توی اینه خودتون رو نگاه کنید متوجه میشید سایز گوش هم اگر غی ...

قبول دارم ولی یکیش حدود ۴ میلی متر بزرگتره. کاملا مشخصه. دکتر گفت من چیز غیر عادی نمیبینم ولی اگه تا ۷ سالگی برطرف تشد باید جراحی کنه