2777
2789
عنوان

تنوع طلب شدم

305 بازدید | 21 پست

تمرکز نمیتونم بکنم رو کتاب یا فایل صوتی 

مدام اهمال کاری میکنم

نمیتونم نیم ساعت پشت سرهم یکارو انجام بدم خسته میشم

کسی بوده عین من باشه؟

درمانش چیه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

من

7ساله دارم باهاش زندگی میکنم خاک بر سر

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مث توام تازه من از غذا ها زده میشم مثلا یه هفته عاشق قرمه سبزی میشم بعدش ازش متنفر😂 چاره ای نداره اینم از ویژگیهای ماست😌

مـــیرقصانم‌ـخدا‌ـرا‌ـبه‌ـصاز‌ـعارزو‌ـهایم.⚡♥️🖖
من 7ساله دارم باهاش زندگی میکنم خاک بر سر

عه

بنطرم شبکه های مجازی به خصوص اینستا باعث این حالت شده منک اینستامو پاک کردم دیگ

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
منم دقیقا همینجوری ام حس انجام هیچ کاریو ندارم 

من زود خسته میشم 

منم مث توام تازه من از غذا ها زده میشم مثلا یه هفته عاشق قرمه سبزی میشم بعدش ازش متنفر😂 چاره ای ندا ...

قبلا اینطوری نبودم خب اینطوری ک ادم به قهقهرا میره

قبلا اینطوری نبودم خب اینطوری ک ادم به قهقهرا میره

ب نظرم اگه میخای درست شی یعی کن از چیزای کوچیک شروع کنی مثلا رو یه کتاب خلاصع خیلی کوتاه تمرکز کن کم کم بروجلو

مـــیرقصانم‌ـخدا‌ـرا‌ـبه‌ـصاز‌ـعارزو‌ـهایم.⚡♥️🖖
ب نظرم اگه میخای درست شی یعی کن از چیزای کوچیک شروع کنی مثلا رو یه کتاب خلاصع خیلی کوتاه تمرکز کن کم ...

ممنونم