چن سالشه ؟شب اخیا قبرستون چی میکردن پ پدر و مادرش کجا بودن 😐ببرنش روانشناس تا دیوانه نشده
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
وقعا برای تلویزیون ایران متاسفم که توی این شرایط کرونا با این همه فشار روانی به جای سریالای شاد و اموزنده سریال احضار میسازن که مردم بیشتر توهم بزنن و جنو روح ببینن
یا پس از زندگی میسازن ک همه عذاب وجدان بگیرتشون و به افسردگی بیفتن
اخه این برنامه های مزخرف چیه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
من که اصلااااااااا نگاه نکردم و نمیکنم فقط اسمشو شنیدم اون از بچه های تو نی نی سایت
یکی از یکی دیگه مزخرفتر
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
عزیزم به دوستت بگو بجای دق کردن یه فکری کنه الان دو سه روز از احیا گذشته!!!
بگو هرچی اونجا گفتن، برعکسشو برای بچش تعریف کنه
از مهربونیهای خدا به بنده هاش بگه
بالاخره توی فامیل و آشنا اتفاقای مثبت افتاده که بگه براش
از وجود خود بچه ابراز شادی کنه
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹