2777
2789
عنوان

خاطرات بد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3926 بازدید | 107 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اینجور مواقع یهو نگو نه. اول بگو باشه بعد بگو نمیشه خودت برداری من خیلی خسته م یا بهونه دیگه. خیلی مردها همون اول بگی باشه دیگه لجبازی نمیکنن.

حالا غصه هم نخور آخرش که happy ending بود.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
من فقط پریود شدنام خاطره بده برام😭😭😭 فردا میخوام برم دکتر شوهرم میگه نیشه ماه دیگه پریود نشی تو ...

انشالله ب حق همین شب های عزیز دامنت سبز بشه خواهر از ته دلم دعا کردم ۳ تا هم صلوات واست فرستادم شما هم واسه من دعا کن تو زندگی پیشرفت کنم

من دوتا خاطره تلخ دارم هیچوقت یادم نمیره

دوران مدرسه سر صبح داشتم از همون خیابونی که مدرسمون توش بود رد میشدم یه یارویی با سرعت داشت میومد نزدیک بود بزنه بهم،درحالی که مقصر اون بود و من تقصیری نداشتم چون روبه رو مدرسه بود باید اروم میومد،پیاده شد هرچی فحش بلد بود نثارم کرد،اب شدم جلو بقیه،فقط کپ کردم،شوکه شدم اصن،هیچوقت نمیبخشمش

دومیم استاد سر کلاس فقط بخاطر نیوردن یه کتاب کلی ضایم کرد پسرام تیکه مینداختن،هی میگفت برو بیرون از کلاس من،اعصابش خورد بود سر من خالی کرد

از خودم بدم میاد انقد بی زبونم

الهی فدات شم جدایی واقعا سخته

آره خیلی ، با این که عاشقش نبودم و از خدام بود جدا شیم اما خب یه لحظه تو چشاش خیره شدم و حس کردم چقد سخته جدایی از کسی که اسمش تو شناسنامته و بلخره بهش عادت کردی 

فشار روحی روانی زیادی روم بود

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

یه شب تو خوابگاه ساعت سه شب بی نهایت احساس شکست خورده بودن داشتم

نشستم و باصدای بلند گریه کردم

نمی دونم فهمیدن که من گریه کردم و ب روم نیاوردن یا نفهمیدن

امیدوارم دومی باشه

İlove pain..برای بار دوم فکر کن