2777
2789
عنوان

چرا همه چيو ميگن گناهه

797 بازدید | 58 پست

تاپيك قبلي تركيدمتاسفانه، اما ميخوام بگم چرا همه چيو ميگيد گناهه و اين حرفا ، وقتي يكي ميتونه نيازهاي خودشو براورده كنه و به هيچ مرد احمقي احتياج نداشته باشه چرا ميگيم گناه 😐 خيلي هم چيز خوبيه حتما بايد به خاطر اين چيزاي مسخره ازدواج كرد؟ مني كه نميخوام تا ١٠سال ديگه ازدواج كنم چيكار كنم مثلا😐

خودم رو دوست دارم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته ازدواج نکردن گناهه؟لطفا به اسلام ربطش ندید

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

وقتی کور شدی میفهمی افسردگیم تنگش.😉

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

شعار نده درضمن ما نمیگیم گناهه خدا میگه یکم وقت بزار قران و مفاتیح بخون اطلاعاتت بره بالا 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

اقا این چیزا خیلی خصوصیه

شما اصلا به حرف بقیه چیکار داری؟

شما برای خودت یکسری اعتقاداتی داری، تو هر مذهب و دینی هم یه موضع مشخصی نسبت به یکسری مسائل وجود داره

اگر مذهبی رو قبول داری از اصول اون پیروی کن

اگر قبول نداری از اصولش پیروی نکن

به همین سادگی، نظرسنجی نمی خواد این چیزا

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!