2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما منم دندونم لق شده امروزو فرداس بیفته نمیدونم چیکارکنم

عزیزم برو سریع اقدام کن تا کلش در نیمده چون کلش در بیاد باید دیگ ایمپلنت کنی .ولی اگه یخورده از دندونت باشه جای خوب بری برات درس میکنن

😂😂😂منظورم اینه مثلا نگفته باشن بکش ایمپلنت کن همون دندون شکستهرو درستش کرده باشن😂

آره من انجام دادم تو مطب دکتر. اول یکم دندونتو صاف و صوف میکنه بعد با یه چیزی مثل آدامس قالب میگیره بعدش که قالب اومد برات میچسبونه. اگرم بلند بود قالبه برات میتراشه کوتاهش میکنه. به همین راحتی. فقط هزینش بالاست حدود یه ۳ تومن فکر کنم جای خوب بری بشه

آره من انجام دادم تو مطب دکتر. اول یکم دندونتو صاف و صوف میکنه بعد با یه چیزی مثل آدامس قالب میگیره ...

هزینشم‌مهم‌ نی من الان دارم یجا میرم دوتا دندونام شکسته بود دارن درس میکنن جراحی لثه و پست و کور و اینا روش انجام داد ولی یکیش هس اولش گفتن دکتر دیگ ببینهوبعد گفتم نمیشه حس میکنم‌دارن دروغ میگن نمیخان انجام بدن گفتن بکشی حالا میخام برم جای دیگ .شما کجا رفتی؟این جراحی لثه و پست و کور و اینا انجام میدن؟

هزینشم‌مهم‌ نی من الان دارم یجا میرم دوتا دندونام شکسته بود دارن درس میکنن جراحی لثه و پست و کور و ا ...

ببین اگه دندونت زیاد شکسته باشه داره درست میگه. من یه دندونم زیاد شکسته بود مجبور شدم بکشم ایمپلنت کنم. من اصفهانم پیش هر دکتری بری که کارش تو دندون پزشکی زیبایی هست خوبه. یه ۳،۴ جا برو اگه همشون گفتن نمیشه اونوقت بکش. منم همین کارو کردم

ببین اگه دندونت زیاد شکسته باشه داره درست میگه. من یه دندونم زیاد شکسته بود مجبور شدم بکشم ایمپلنت ک ...

اخه میدونی چیه اون یکی‌دندونم که دارن درس میکنن خیلی دیگ شکسته بود ووهیچی نداش ولی اینی که میگن نمیشه خیلی بیشتر از اون یکی داره بخاطر همینم شک‌کردم.گفتن فضا نداره باید دندونای بالاتم بتراشیم تا بشه.خودم قصدم اینه چن جا دیگ نشون بدم‌ولی تهرانم نمیدونم کجا خوب هست.

شما ایمپلنت کرد درد وواینا داش ایمپلنت؟

2790
2778
2791
2779
2792