2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پریودم منظم نیست چندماهه نمیدونم کی موعدم هست بی بی چک بزنم

عزیزم نگرانی مهلک ترین سم هست.من از ابتدای ازدواجم هر شب یه فنجان رازیانه خوردم.خیلی اثرات خوبی رو تنظیم سیکلت داره.هورمون هات رو تنظیم می کنه.سبزیجات و میوه تازه بخور.فعالیت خوب داشته باش.کم کم تنظیم می شه.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
عزیزم نگرانی مهلک ترین سم هست.من از ابتدای ازدواجم هر شب یه فنجان رازیانه خوردم.خیلی اثرات خوبی رو ت ...

هر کسی یه علامتی داره.من خودم حس پریودی داشتم،داغ می شدم،ضعف می کردم،حالت تهوع داشتم که هر روز بدتر می شد.

علائم بارداری خیلی شبیه سندرم پیش قائدگی هست.من خودم همیشه پریود های سختی داشتم.بخاطر همین تا شدت نگرفت علائمم شک نکردم.ولی اگر باردار هم نبودی مطمئن باش بدنت برای ماه های بعد داره آماده می شه.می تونی کیت تخمک گذاری بگیری.و سونو بر تا فولیکول هات بررسی بشه.

هر کسی یه علامتی داره.من خودم حس پریودی داشتم،داغ می شدم،ضعف می کردم،حالت تهوع داشتم که هر روز بدتر ...

دقیقاهمه این علایم رودارم

چندماه پیش سقط داشتم بعداون پریودم منظم بوداماپنچ ماهه ازوقتی دوباره تواقدامم به هم ریخته 

دقیقاهمه این علایم رودارم چندماه پیش سقط داشتم بعداون پریودم منظم بوداماپنچ ماهه ازوقتی دوباره تواق ...

من هم موقع اقدام خیلی سیکلم بهم می ریخت.باور کن بدنت داره جواب می ده.نا امید نباش.الهی خدا به حق دردانه حضرت رسول بزودی دامنت و سبز کنه.آرام و مطمئن باش.اگه باردار شدی خبرش و به من بده.خوشحال می شم.