2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره از دیروز بزرگتر شده اره درد داره توش پر از چرکه سفید اما بهش دست نزدم

برا منم دقیقا همچین چیزی شده چند وقت پیش رفتم دکتر گفت اسمش کیست لثه اس و باید ببری پیش دکتر پوست برات تخلیه کنه تو نت خودم تحقیق کردم گفته بود باید بری پیش دندونپزشک نمیدونم چیکار کنم 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
برا منم دقیقا همچین چیزی شده چند وقت پیش رفتم دکتر گفت اسمش کیست لثه اس و باید ببری پیش دکتر پوست بر ...

وایییییی الان نمیتونم برم پیش دندون پزشکم خطزناکه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
وایییییی الان نمیتونم برم پیش دندون پزشکم خطزناکه

من اول که دیدمش واقعا خیلی ترسیدم فکر کردم سرطان لثه اس خدایی نکرده فوری رفتم دکتر ناچارا گفت خطرناک نیست اسمش کیست لثه اس ولی دکتر عمومی بود بهش دست نزد گفت بری دکتر پوست بهتره گفت امکانم داره خودش خوب بشه امکانم داره بزرگ تر بشه برا من درد نداره گفت امکان داره دردناک هم باشه حالا واسه تو رو دقیق نمیدونم

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
من اول که دیدمش واقعا خیلی ترسیدم فکر کردم سرطان لثه اس خدایی نکرده فوری رفتم دکتر ناچارا گفت خطرناک ...

دهانشوییه بگیر شاید افاقه کرد 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔