2777
2789
عنوان

سوتفاهم

143 بازدید | 20 پست

دوستان خواهره من ۲۶ سالشه بعد ما یک پسر عممه داریم که ۳۳ سالشه و اسمش سامانه ، بعد عمه ی من ینی مادره همین سامان کلا از اول رابطه خوبی با مادرم نداشتن، ینی از جوانیشون همینطور سر مسایل مختلف با هم بحث داشتن.

حالا مادربزرگم چند وقت پیشا اومده بود خونمون و من نمیدونم داشتن با خواهرم سررچی صحبت میکردن و خیلی هم اروم صحبت میکردن جوری که مادرم نشنوه

اونوقت مادربزرگم یهو برگشت به خواهرم گفت ؛ اگه عمت با مادرت مشکلی نداشت ، حتما میومدن تورو برای سامان میگرفتن.

من و خواهرم خیلی از این حرف تعجب کردیم ، اخه اصلا تا حالا همچین چیزی مطرح نبود و ما به همچین چیزی فکر نکرده بودیم.

دوستان به نظر شما ممکنه عمم به مادر بزرگم مثلا چیزی گفته باشه؟؟

سوره تفاهم بده    

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه چون مادربزرگا تو ذهن خودشون نوه هاشونو باهم مزدوج میکنن نمونه اش مامان بزرگ من

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

من خودم شوهرعمه م از اولم با بابام کنارنمیومدن همیشه تو قهرو جرو بحث بودن قسمت شد من عروس عمه م شدم الانم پدرم و پدر شوهرم تو جنگن دودشم تو چشه ما من و شوهرم میره

ماکوچیکا...خدامون بزرگه
ولی ایشونمادره مادرم هستن

بازم فرقی نداره فامیلو با نوه شون مزدوج میکنن😁

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.