2789

من نترکوندم

چی بود 💩

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

چی رو

من مادر یک پسر دیابتیک هستم و در حال حاضر تنها ارزوم پیدا شدن درمان قطعی دیابت است تا از تزریق انسولین راحت بشیم بچه طفل معصومم سوراخ سوراخ شده  😭😭😭😭ای کاش اگه ۱روز از عمرم مونده باشه ببینم که درمان دیابت پیدا شده میشه واسه شفای پسرم یه حمد مهمونم کنین دعا کنین زودتر خوب شه 🙏🙏🙏 😔😔😔 اگه کسی در مورد درمان دیابت یا هرچیزی اطلاعاتی داشت به من بگه ممنون میشم هر عمل کز خیر و شر از ادمی سر میزند ان عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند👌👌👌👌 میشه مو رنگ کرد میشه چشم رو لنز گذاشت میشه لب رو پروتز کرد حتی میشه هیکل رو هم درست کرد اما لامصب این قد بلند دست نیافتنی است پس به افتخار ما قد بلندا 💃💃💃💃 پسرم و همسرم شما تنها دلیل حال خوب منین 😍😍😍😍 👏👏👏👏 ادم های با منطق ضعیف با من بحث نکن  و در اخر در خواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چون میخارن

دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!                                      

صلاح دونستی بگو چی ترکیده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
در مورد تماس های مشکوک به خانواده کسانی که تو کشتی که دوسال پیش آتش گرفت 

خب مشخصه نی نی یار ترکونده دیگه..... تاپیک به حاشیه میرفت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔