2777
2789
عنوان

به من حق میدین ؟؟؟

97 بازدید | 6 پست

دوساله ته خونه تک وتنها موندم . بحز یکی دوبار اصلا بیرون نرفتم . هیچکی ازم خبری نگرفت . با خودم میگم یعنی این ۱۲ سال درس خوندنم انقد بی نتیجه بود که هیچکی منو نشناخت وهمه منو بیهوده گرفتن وتنها موندم ؟ من خانواده ضعیفی دارم و تومدرسه بچه ها مسخرم میکردن تو اینو نداری اونو نداری واصلاهم بیرون نمیرفتم . خیلی تمسخر شدم میدونم اونا پررو بودن وازجانب مادراشون هدایت میشدن . خانواده منم هیچ حمایتی ازم نکردن . و اینکه میگم شاید چون من پول نداشتم هیچکی سمتم نیومد و مثلا لباسای خوشگل داشته باشم بیرون برم الانم دلم خیلی گرفته هرروز گریه میکنم 🥺😭😭😭 از بیزبونی خودم که گذاشتم مسخرم کنن خب بچه بورم از همون اولم کسیو نمیدیدم تنها بودم ازش یادبگیرم

اینکه تو خانواده کم دستی دنیا اومدی تقصیر تو نیست اینکه ادامه زندگیت رو تنگ دست بمونی صد در صد تقصیر توست

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه تو خانواده کم دستی دنیا اومدی تقصیر تو نیست اینکه ادامه زندگیت رو تنگ دست بمونی صد در صد تقصیر ...

اونم تقصیر من نیست . چون اولا دخترم نمیتونم برم تو بازار دوما درس خوندن فایده نداره با اینکه درسخونم 

ببین دوستم بزار ی واقعیتی رو بهت بگم دوستی های امروز مفت نمی ارزه هر کی میاد طرفت دنبال راه انداختن کار خودشه فایده ک براشون نداشته باشی ول میکنن میرن منم بعد دبیرستان افسردگی گرفتم با اینکه تو مدرسه خیلی شرو شلوغ بودم دوستم زیاد داشتم اما مدرسه ک تموم شد همه چی تموم شد یهو دیدم عه تنها شدم اما بخودم اومدم بعد ی سال رفتم تو فعالیت های دیگ شرکت کردم مثلا ی مدت رفتم مسول فرهنگی ی مسجد شدم از پیرو جوون همه باهام دوست شدن سراعمو میگرفتن رفتم ی امام زاده خادم شدم ادمای جدید دیدم خرجی ام برام نداشت بعدم ک رفتم دانشگاه وقتی میبینی ی جا تموم شد تو تموم نشو برو ی جا دیگ بهت قول میدم حالت خوب میشه 

واسه ظهور امام زمان صلوات   
ببین دوستم بزار ی واقعیتی رو بهت بگم دوستی های امروز مفت نمی ارزه هر کی میاد طرفت دنبال راه انداختن ...

واقعا جالبه که میشنوم با اینکه دوست زیادی داشتی ولی بعد دبیرستان تنها شدی .‌ ولی من فک میکنم کسی منو دوست نداشته الان تنهام . 

واقعا جالبه که میشنوم با اینکه دوست زیادی داشتی ولی بعد دبیرستان تنها شدی .‌ ولی من فک میکنم کسی منو ...

فدای سرت خودت خودتو دوست داشته باش پاشو برو از کنج خونه بیرون منتظر نشین کسی بیاد سمتت جذبشون کن 

واسه ظهور امام زمان صلوات