همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منی ک تو اتاق عمل بهوش بودم فقط بیحس بودم میفهمم اتاق عمل هم ترس های خودش رو داره ولی طبیعی طبیعت بدنته اگ بتونی و درتوانت باشه چه بهتر
بعدم میگی دکتر اونجارو برات بعد زایمانت ترمیم کنه کانال زایمانو بخیه بزنه قشنگ ک گشاد هم نشه...
خدا کمکت کنه عزیزم
خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚 😁کاربرقدیمی😂
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
کم خونی هم دارم و تو سزارین خیلی ادم خون از دست میده
من باید رو پا باشم ک بتونم بچه هامو نگه دارم
تمام همو غمم دخترمه ک اولیه...نمیدونی میدونی چی میگم یا نه،...
فقط دعاکن خدا کمکم کنه
خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚 😁کاربرقدیمی😂
دوست منم دقیقا تو شرایط توبود خدا قدرتشو میده اونم یه پسر یه سال و چندماهه داشت دخترش به دنیا ...
قراره برم پیش دکتری ک قبول میکنه
اره خدا خیلی مهربونه...
زایمان بی درد برو نه قبلش درد داری نه بعدش ولی طبیعی عوارض داره اگه تونستی برو سزارین
مگ سزارین عوارض نداره؟
من بعد ۱سالو خورده ای هنوز جای بخیه هام سر
با یکم سنگینی و.... تیر میکشه
بخاطر امپول بی حسی کمرم نابوده
سزارینم اسمش شیکه فقط