2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از طبیعی میترسم

نترس عزیزم زیر تیغ رفتن خیلی ترسناک تره باورکن 

منی ک تو اتاق عمل بهوش بودم فقط بیحس بودم میفهمم اتاق عمل هم ترس های خودش رو داره ولی طبیعی طبیعت بدنته اگ بتونی و درتوانت باشه چه بهتر

بعدم میگی دکتر اونجارو برات بعد زایمانت ترمیم کنه کانال زایمانو بخیه بزنه قشنگ ک گشاد هم نشه...

خدا کمکت کنه عزیزم

خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚                         😁کاربرقدیمی😂                                     
دوساعته مگه میشه زایمان کرد؟خالم ۱۲ساعت درد کشید

دقیقا 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
دوساعته مگه میشه زایمان کرد؟خالم ۱۲ساعت درد کشید

خوب بدن ها با هم فرق دارن و همینطور دکترها

الان که زایمان طبیعی بدون درد اومده خیلی بهتر شده

سزارین بعد عمل خیلی اذیت میشی

عزیزم سز برو بنظرم  طبیعی ام بخیه داره و سخته

اره سخته ولی نمیتونم ریسک کنم

کم خونی هم دارم و تو سزارین خیلی ادم خون از دست میده 

من باید رو پا باشم ک بتونم بچه هامو نگه دارم

تمام همو غمم دخترمه ک اولیه...نمیدونی میدونی چی میگم یا نه،...

فقط دعاکن خدا کمکم کنه

خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚                         😁کاربرقدیمی😂                                     
اره سخته ولی نمیتونم ریسک کنم کم خونی هم دارم و تو سزارین خیلی ادم خون از دست میده  من باید ر ...

دوست منم دقیقا تو شرایط توبود خدا قدرتشو میده 

اونم یه پسر یه سال و چندماهه داشت دخترش به دنیا اومد 

خودش تنهایی بزرگ کرد 

هردکتری قبول نمیکنه بعد سز طبیعی انجام بده اینم خودش یه ریسکه

دوست منم دقیقا تو شرایط توبود خدا قدرتشو میده  اونم یه پسر یه سال و چندماهه داشت دخترش به دنیا ...

قراره برم پیش دکتری ک قبول میکنه

اره خدا خیلی مهربونه...

زایمان بی درد برو نه قبلش درد داری نه بعدش  ولی طبیعی عوارض داره اگه تونستی برو سزارین

مگ سزارین عوارض نداره؟

من بعد ۱سالو خورده ای هنوز جای بخیه هام سر

با یکم سنگینی و.... تیر میکشه

بخاطر امپول بی حسی کمرم نابوده

سزارینم اسمش شیکه فقط

مگ سزارین عوارض نداره؟ من بعد ۱سالو خورده ای هنوز جای بخیه هام سر با یکم سنگینی و.... تیر میکشه ب ...

جای بخیه رو نمیدونم ولی برا امپول بی حسی کسی هم که طبیعه زایمان کنه بعد چندسال احتیاج به عمل زیبایی پیدا میکنه که خوب اونم بی حسی داره 

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔