2777
2789
عنوان

راستشو بگید 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 30 پست

۵ تا خواهرن ، بزرگه با متخصص، دومی با مهندس کشتی سازی پولدارر استخدام شرکت ملی نفتکش، سومی با قاضی😐 چهارمی که خودشه با خلبان ، اخری رو هم دادن به یه پسری که باباش کارخونه داره خودشم دندون پزشکه 

ولی لو نمیده 😂😂حالا همشون بدون شغل ، رشته معمولی لیسانس ، باباشونم کارمند ساده ، اصلاا هم زیبایی خاص ندارن هی دوس پسر عوض میکردن مورد خوب رو تبدیل به شوهر میکردن 😐🤔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من نرفتم میترسم برامون طلسم مرگ گرفتند و انداختم توی جوب

پس چرا زنده ای    

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

همش خرافاته ول کنید بابا  واقعا توقع دارید با دعا زندگی عوض شه؟

من که نه ولی سه هفته قرنطینه اعلام کردن توی خونه هستم داشتم فضولی میکردم توی اینترنت چشمم خورد به دعای احضار نمیدونم چی چی گفتم بپرسم کیا اعتقاد دارن کیا انجام دادن .....

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
چون قرآن میخونم و به این چیزا اعتقاد ندارم

من هم بی اعتقادم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

۵ تا خواهرن ، بزرگه با متخصص، دومی با مهندس کشتی سازی پولدارر استخدام شرکت ملی نفتکش، سومی با قاضی😐 ...

ایول پیش هرکی رفتن کارش درست بوده😉😉😉😉🙏

والا من که از دوستام شنیدم هرجا رفتن اخرش یارو زن گرفته و اینارو هم بیخیال شده 

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
ایول پیش هرکی رفتن کارش درست بوده😉😉😉😉🙏 والا من که از دوستام شنیدم هرجا رفتن اخرش یارو زن گرفته ...

اره دیگه واقعی و خوبشو ، وگرنه الان دعانویسا تعدادشون از مهندسا بیشتر شده 😂😂😂 

اره دیگه واقعی و خوبشو ، وگرنه الان دعانویسا تعدادشون از مهندسا بیشتر شده 😂😂😂 

یک نفر چندین سال پیش باهم همسایه بودیم میگفت یک جا میره دعانویسه گفته بوده هروقت جواب گرفتی هرچقدر خواستی شیرینی بده

من که باور نداشتم این کارارو ازاونجام رفتیم ولی خدایی بعدا دیدمش دقیقا همون شد که میخواست 

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
یک نفر چندین سال پیش باهم همسایه بودیم میگفت یک جا میره دعانویسه گفته بوده هروقت جواب گرفتی هرچقدر خ ...

دقیقا واقعی نرخ بالا نمیگه چون از کارش مطمعن هست و میدونه باز میری سراغش و جبران میکنی