2777
2789
عنوان

پسر دایی م

281 بازدید | 16 پست

بچها این سوال پسر دایی ام است خواسته نظر خانمها رو بدونه به قول خودش گفته من نظر جمع و قبول دارم تا تو تک دختر ((بچه ها سوالش اینه میگه هر کس پیشنهاد کمی آشنایی یه خواستگار رو با واسطه سنتی بصورت تلفنی بپذیره و یه دو باری بسیار کوتاه دختره به  پسره اجازه بده  زنگ بزنه جهت دونستن یه بیوگرافی از هم و بعدش دیگه ادامه پیدا نکنه و تمام )) میگه شما اسم این و چی میزارید .چی برداشت میکنید ؟   خواهر این پسر دایی ما همکلاس دختره است و اون واسطه شده که داداشم خوشش میاد ازت و...اجازه بده کمی همو بشناسین دختره هم پسره رو یه بار دیده .              سوال پسره اینه میگه هروقت دخترها پیشنهاد آشنایی کسی رو قبول میکنن برا چیه یعنی از پسره خوششون میاد و جواب بله است یا نه صرفا چون خواستگاره برا احترام بررسی اش میکنن همین .  روال و بهش بگید

خب بستگی داره گاهی برخی صرفا برای بررسی شرایط خواستگار هست و گاهی اگر از قبل آشناییت داشتن به دلیل این که از طرف خوششون می آد.

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیشنهادو ب صرف اشنا بودن معرف  و شرایط گفته شده از طرف قبول میکنن با هم گفتگو میکنن اگ توافق داشتن بله رو میده اگ ن هیچ لزومی نداره ک چون قبول کرده اشنایی رو ینی کلا بله رو داده و قبوله

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
خب بستگی داره گاهی برخی صرفا برای بررسی شرایط خواستگار هست و گاهی اگر از قبل آشناییت داشتن به دلیل ا ...

می دونی دختره جایی پیش دختری تعریف کرده زیاد برام جدی نیست اصلا قصد ازدواج ندارم خیلی خواستگارم داره ابدا به پسره زنگ نزده و دوباری که با پسره حرف زده کلا 5دقیقه نشده فوری به بهانه ای پیچونده . یعنی چی اول قبول کرده پیشنهاد آشنایی رو بعد اینجور میکنه الان که کلا جواب گوشی خونشون و نمیده . ما گیج شدیم چرا اینجوری کرده  اگه کسی از کسی خوشش بیاد اینجور رفتار میکنه

پیشنهادو ب صرف اشنا بودن معرف  و شرایط گفته شده از طرف قبول میکنن با هم گفتگو میکنن اگ توافق دا ...

یعنی کسی که پیشنهاد آشنایی یه آشنا رو قبول میکنه معنی ش فقط بررسی است از قبل که خوشش نمیاد درسته . یعنی در واقع اینه که حرف می زنه ببینه خوشش میاد یا نه.درسته .

اسمش روشه گلم آشنایی و محک زدن یا خوشش میاد یا نه

توی این شرایط یعنی وقتی قبول میکنه جهت یه آشنایی کوچولو یعنی قیافه طرف و پسندیده که قبول میکنه یا نه قیافه رو بعدا همراه اخلاقش بررسی دقیقتر میکنن. داریم موردهایی که هر پیشنهادی بصرف این که خواستگاره قبول میکنن بعد راجب قیافش دو دل بشن و مردد

یعنی کسی که پیشنهاد آشنایی یه آشنا رو قبول میکنه معنی ش فقط بررسی است از قبل که خوشش نمیاد درسته . ی ...

بله دقیقن

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
بله دقیقن

یعنی روی قیافش کی تصمیم گیری میکنه قبل یا بعد آشنایی . طرف چون برادر دوستشه یکی دو بار گذری دیده قبول آشنایی یعنی قیافه طرف و پسندیده یا نه فقط میخاد باز بررسی کنه

توی این شرایط یعنی وقتی قبول میکنه جهت یه آشنایی کوچولو یعنی قیافه طرف و پسندیده که قبول میکنه یا نه ...

نظرم اینه یا به خاطر احترام به دوستتون قبول کرده و میخواد شرایط رو بررسی کنه یا شاید واقعا خوشش اومده و میخواد نهایی کنه درهرصورت ما تو دل اون خانوم نیستیم همش حدس و گمانه انشالله هرچی خیره پیش بیاد

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
یعنی روی قیافش کی تصمیم گیری میکنه قبل یا بعد آشنایی . طرف چون برادر دوستشه یکی دو بار گذری دیده قبو ...

فقط قیافه ک نیس .وقتی قبول کرده ینی میخاد اخلاق و چم و خم طرف دستش بیاد ببینه تفاهم دارن یا ن

فقط قیافه ک نیس .وقتی قبول کرده ینی میخاد اخلاق و چم و خم طرف دستش بیاد ببینه تفاهم دارن یا ن

متوجه نشدم یعنی شما میگید قبول کرده یعنی قیافه رو هم قبول داره یا نه ربطی نداره  و قیافه رو هم بعدا تو آشنایی بیشتر راجبش تصمیم میگیره  . لطفا کامل برام توضیح بدید متوجه بشم