2777
2789
عنوان

رنگ قیمه برای چی تیره و کدر میشه؟

2636 بازدید | 67 پست

دوستای گلم چیکار کنم قیمه خوشرنگ بشه؟

قرمز نارنجی زعفرونی خوشرنگ بشه و کدر نشه؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

آب گوشت رو نریز توش 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب گوشت رو نریز توش 

آخه گوشت رو همون اول سرخ میکنم با پیاز

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

چوب دارچین بزار بجای پودرش

رب رو حسابی  جدا تفت بده

زعفرون غلیظ بریز

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
پودر دارچین نریز چوبشو بریز

چوبشم میریزم کدر میشه، چوبش رو از کی بندازم توش که تیره نشه؟

لپه رو جدا بپز کف روش رو بگیر 

رب رو خوب تفت بده با زردچوبه

گوجه رنده کن بزار آبش کشیده بشه بریز تو خورشت

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

2790
2778
2791
2779
2792