delviiiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 6977 عنوان جوش اصلاح 😩 78 بازدید | 5 پست خانوما جيكار كنم بعد از اصلاح جوش نزنم اولين بارمه ميخوام اصلاح كنم😁😁😁😁با جه روشي اصلاح كنم بهتره ,وكس ,موبر,بند مرسي از راهنماييتون 😍😍😍😍 1400/02/17 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10575 وکس کن بعدش گلاب و پوست خیار عالیه اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
maeho عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 1039 وکس کن بعدش گلاب و پوست خیار عالیه بند انداختن بهتر نیست؟ میشه واسه قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید؟
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10575 بند انداختن بهتر نیست؟ میگه اولین بارشه شاید جوش بزنه اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
maeho عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 1039 میگه اولین بارشه شاید جوش بزنه منم چندروز دیگه واسه اولین بار اصلاح میکنم واسه همون پرسیدم اخه قبلا جوش نمیزدم بالای لبمو میزدم ولی تازگیا جوش میزنه میشه واسه قبولی کنکورم یه صلوات بفرستید؟
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10575 منم چندروز دیگه واسه اولین بار اصلاح میکنم واسه همون پرسیدم اخه قبلا جوش نمیزدم بالای لبمو میزدم ولی ... من اولین بار وکس انداختم گرم ک شدم بند کردم ماسک یخم گذاشتم خیلی خوب بود درکل اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀