2777
2789
عنوان

آزمایش

138 بازدید | 13 پست

سلام برای اینکه آزمایش بدیم ببینیم مشکل بچه دار نشدن از کدوممونه، باید چی کار کنیم؟

نسخه داره یا همینطوری باید به آزمایشگاه بریم؟

کدوم آزمایشگاه ها؟

اصفهان جایی رو می شناسید؟

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی تواین یه سال ونیم نرفتی دکتر😳

چرا کلی رفتم ولی اصلا دکتر آزمایش ننوشت برای ذخیره و...‌

فقط گفت پلیپ داری.. امام کردن.. دوباره بعد دوماه که رفتم گفت پلیپ برگشته.. و گفت برو برای یه بیماری پوستی که داشتم، درمان کن پیش دکتر پوست و بیا تا با دارو باردار کنیم...

من نفهمیدم با دارو باردار شدن یعنی چی...

من خیلی ناراحتم دیگه رغبتی به دکتر رفتن ندارم خسته شدم

چرا کلی رفتم ولی اصلا دکتر آزمایش ننوشت برای ذخیره و...‌ فقط گفت پلیپ داری.. امام کردن.. دوباره بعد ...

یه تاپیکی بود من گفتم یکی از فامیلامون رفته پیش تبریزیان و با ۶۰ هزار تومن باردار شده در صورتی که دکتر زنان بهش گفته بوده نازایی ریختن سرم مسخره کردن.من خودمم فیبروم دارم و میخوام برم پیشش چون طب مدرن هیچ دارویی جز عمل نداره واسش.امیدوارم نتیجه بگیرم.شما هم دوست داشتی برو البته خودش نیست شاگرداش هستن

چرا کلی رفتم ولی اصلا دکتر آزمایش ننوشت برای ذخیره و...‌ فقط گفت پلیپ داری.. امام کردن.. دوباره بعد ...

عزیزم پلیپ چیه؟

چرا ناامیدی عزیزدلم یه دکتر خوب برو برات چکاپ کامل بنویسه واسه شوهرت هم ازمایش اسپرم...اگه تنبلی داشته باشی قرص و امپول میده تا روزهایی از سیکلت بخوری..

درسته که همه چی دست خداست ولی نمیشه که بنده خدا بشینه دست رو دست بزاره بدون. تلاش به خواستش برسه

یه تاپیکی بود من گفتم یکی از فامیلامون رفته پیش تبریزیان و با ۶۰ هزار تومن باردار شده در صورتی که دک ...

مبشه آدرسش رو بدی ممنون

بله من داریم چندسال پیش تیروئید رو خوب کردنکردند آقای تبریزیان

عزیزم پلیپ چیه؟ چرا ناامیدی عزیزدلم یه دکتر خوب برو برات چکاپ کامل بنویسه واسه شوهرت هم ازمایش اسپر ...

پکلیپ رحم

بزنی تو اینترنت هست

دکتر تاج السادات علامه بود .. تو اصفهان حرف نداره

مبشه آدرسش رو بدی ممنون بله من داریم چندسال پیش تیروئید رو خوب کردنکردند آقای تبریزیان

من آدرس تلگرام یکی از شاگردان رو میدم چون فقط تهران دیدم کلی هستن،ازشون بپرسید من آدرس ندارم

@mohammad_mansooriy

من آدرس تلگرام یکی از شاگردان رو میدم چون فقط تهران دیدم کلی هستن،ازشون بپرسید من آدرس ندارم @moham ...

مممنونم لطف کردید