2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بنظرم پولتو حروم نکن چون ماماها بهت میگن اگه شیفت ما بود میایم اگه نبود همکارمونو میفرستیم و پولو می ...

من یه سقط داشتم و واقعا اذیت شدم از طرفی چند بار رفتم بیمارستان امام علی اونجا که مثل کشتارگاهه

خدایا شکرت.دوستای منم به حاجتاشون برسون......آمین
تامیین اجتماعی برو فقط بقیه پر دانشجو هست که دنبال موش ازمایشگاهین

واسه سقطم اونجا بودم بعدش تب و لرز کردم بقایا مونده بود کورتاژم کردن بازم بقایا موند ده روز بستری شدم...کشتن منو

واسه سقطم اونجا بودم بعدش تب و لرز کردم بقایا مونده بود کورتاژم کردن بازم بقایا موند ده روز بستری شد ...

با تزریق داروها میگرنم برگشت و کلی مریضی گرفتم

مطب دکتر دیدم ولی ماما ندیدم...

همه بیمارستان اجازه ماما خصوصی بهت میدن...ازدکترت بخاه بهت ماماخصوصی معرفی کنه...حتما داشته باش واقعا عالیهههه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
همه بیمارستان اجازه ماما خصوصی بهت میدن...ازدکترت بخاه بهت ماماخصوصی معرفی کنه...حتما داشته باش واقع ...

دوشنبه میرم .متاسفانه دکترم بیمارستان امام علی میشینه و من عمرا واسه زایمان اونجا برم؟