2777
2789
کل بدنم ریخته بیرون 

عزیزم باید جای خنک باشی از روغنها باطبع سرد استفاده کن.غذاهای ضدآلرژیک استفاده کن.من صدر میزدم به بدنم و حمام میرفتم حمام آب سرد ترجیحا..لباسای نخی میپوشیدم

خدایا شکرت.دوستای منم به حاجتاشون برسون......آمین

و اینکه یه مدت شدت داره و کم کم بهتر میشی...صدر رو امتحان کن .عرق کاسنی و عرقیجان سرد.خاکشیر بخور.. من یادمه وقتایی که نمیتونستم حمام برم هرق کاسنی میزدم بخ بدنم...یادم نمیاد دیگه چه عرقی میزدم فقط یادمه طبعشون سرد بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و اینکه یه مدت شدت داره و کم کم بهتر میشی...صدر رو امتحان کن .عرق کاسنی و عرقیجان سرد.خاکشیر بخور.. ...

شما یادتون هست  چند روزه خوب شد؟ اخه دکترم گفته اگه خوب نشه باید زایمان زودرس بکنم ؟

شما یادتون هست  چند روزه خوب شد؟ اخه دکترم گفته اگه خوب نشه باید زایمان زودرس بکنم ؟

عزیزم تا زایمانم خوب نشد.فقط با اینکارا و رعایت کردنا بهتر شد قابل تحمل شد.

سلام ،بیمارستان پارس زاهدان خصوصیه،مامای خوب هم داره وشماهرزمان خواستین زایمان کنین ازاول،مشاوره وآمادگی تابستری وزایمان کنارتون هست،خودم زایمان کردم عالی بودخانم مریم سراوانی،باسابقه،تجربه ،ماهر

سلام سهیلاجون،زاهدان بیمارستان پارس خانم سراوانی عالیه،شمارش روتوگوگل سرچ کن وباخودسون هماهنگ کن ،من خیلی راضیم پارسال مریضشون بودم وزایمانم خوب بود،مشاورومامای خصوصی فوق العاده ای هستن