2777
2789

خرازی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی که یا مربوط به شکم باشه یا مربوط به بچه

مردم از ایندوتا نمیتونن بزنن 🐴🔫

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
این شخصی که میخواد این کارو انجام بده نظرش رو عطاری و گیاهان دارویی هست  به نظرتون توی یه شهرس ...

بگیر و نگیر داره ..اگرسرمایه زیادی داری برو تو کار طلا و لوازم خانگی ...بعد کیف و کفش ..شال و روسری و..سوپر مارکت

این شخصی که میخواد این کارو انجام بده نظرش رو عطاری و گیاهان دارویی هست  به نظرتون توی یه شهرس ...

من همیشه کافی نت هارو  ک فتوکپی میگیرن و عطاری ها رو همیشه میگفتم اینا چجوری نون میخورن با این سود کم!!

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
مثلا سالی چند بار نخ و سوزن و دکمه میخرید ؟؟؟کل خرید چقدر هست که سودش برای فروشنده چقدر باشه 

کسایی که کار هنری میکنن همش درحال خرید این وسایلن

الانا هم کارای هنری زیاد شده

من بخاطر کارم زیاد خرید میکنم هرساعتی میرم خرازی انقد شلوغه باید يه ربع بیست دقه منتظر بمونم تا نوبتم شه

تقریبا هر خرازی که رفتم همین قدر شلوغه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من همیشه کافی نت هارو  ک فتوکپی میگیرن و عطاری ها رو همیشه میگفتم اینا چجوری نون میخورن با این ...

منم همینو میگم مگه یه عطاری در روز چقدر سود میکنه   

بعد توی یه شهرستان کوچیک 

البته میخواد خیلی تنوع داشته باشه و توی گیاهان دارویی تجربه خیلی بالایی داره