2789
عنوان

واقعا ک

78 بازدید | 5 پست

از دیجی کالا ایرپاد سفارش دادم i12 قیمتش بود ۲۶۰ تومن انگار آف خورده بود ۱۱۷ تومن گفتم واسه تولد شوهرم سفارش بدم یعنی پولمو ریختم تو جوب آب ..بدرد نخوره کامنتاهم ی سری خوب بود ی سری بد ..حالا اینک اینا چینین و بدرد نخور ربطی ب دیجی کالا نداره ولی من ۱۲ سفارش دادم حالا ک وصلش کروم تو بولوتوث گوشیم زده بود جفت شدن با i11 😶😶😶 

بخوام مرجوعش کنم پولشو بهم میدن؟

با چ زحمتی پول در میارم سوزن میزنم اینطوری شد من واسه اون پوله چند روز کار کردم خدا کنه پسش بدن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
مهلت تست داره دیگه زودتر مرجوع کن

اره ب آقایی ک اوردش گفتم بذار برم تستش کنم ببرش گفت من مسئولش نیستم اصلا نمیدونم چی سفارش دادی تا ۷ روز مرجوعی داره شماره شرکتم هست ..میترسم دستم ب پولم نرسه تا حالا مرجوع کردی؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره ب آقایی ک اوردش گفتم بذار برم تستش کنم ببرش گفت من مسئولش نیستم اصلا نمیدونم چی سفارش دا ...

بله عزیزم تا قبل ۷ روز مرجوع کردم

کالا که به دستشون رسید پولو برگردوندن به حسابم

بله عزیزم تا قبل ۷ روز مرجوع کردم کالا که به دستشون رسید پولو برگردوندن به حسابم

ممنون