2821
2789
عنوان

تعویق کنکور

391 بازدید | 32 پست

چرا این همع کنکور ارشد تعویق انداختن اخه؟؟؟؟

خرداد بود فرستادن مرداد 

خب حداقل مینداختن تیر😐

ب نظرتون امکان داره کنکور سراسری هم تعویق بیوفته؟؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛

بعید نیس

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره.من که راضی نیستم.پارسالم عقب انداختن خیلی سخت گرفتن. البته منظورم کنکوره ارشده

واقعا چرا ۲ مااااااااه

حداقل تیر مینداختن

احتمالش هس ولی واقعا فازشون چیه کنکور ارشد رو ۲ ماه تعویق انداختن🤦‍♀️

وای اره اه هرچیه زودتر باید باشه بدیم راحت شیم حالا یا بد یا خوب

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
احتمالش هس ولی واقعا فازشون چیه کنکور ارشد رو ۲ ماه تعویق انداختن🤦‍♀️

بخاطر اینکه به سراسری ها خوب برسن و کنکورشون با نهایت رعایت پروتکل ها انجام بشه عقب انداختن دبگه 

ازه بخدا منم دیگه حوصله خوندن ندارم بدتر استرس گرفتم 

میگم دیگ ی مشتتتت خررر😐

دور از جون شما

گفتن کنکور سراسری سرجاشه

تازه جمعیت اونا از ارشد بیشتره🤦‍♀️

بخاطر اینکه به سراسری ها خوب برسن و کنکورشون با نهایت رعایت پروتکل ها انجام بشه عقب انداختن دبگه&nbs ...

اخه پارسالم اول ارشد بود بعد سراسری

اما پروتکل ها خوب بود

مشکلی نبود

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792